BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24
HABER /  SPOR

Terimden büyük centilmenlik!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim bu akşamki maç öncesi İsviçre'nin hocası Kuhn'a bir e-posta gönderdi. Bakın neler yezıyordu?

Abone ol

Bu akşam Millilerimiz İsviçre karşısında ter dökecek. Ama Terim maç öncesi centilmenliğini gösterdi. İsviçre Milli Takımı'nın çalıştırcısı Kobi Kuhn'a mail göndererek epilepsi hastası olan eşi için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HEM EŞİ İÇİN HEM FREİ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN

Fatih Hoca gönderdiği mailde şu ifadelere yer verdi: “Eşinizin hastalığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Umarım en kısa sürede iyileşir. Frei'nin zamansız sakatlığı da beni çok üzdü. Hiçbir futbolcu böyle sakatlanmayı hak etmiyor. Frei'nin sakatlığına sizin kadar üzüldüm. Tekrar geçmiş olsun diliyor maçın centilmence geçmesini temenni ediyorum.'

KUHN CEVAP YAZDI

Terim'den gelen bu elektronik posta, İsviçre'nin tecrübeli teknik direktörünü çok duygulandırdı. Kobi Kuhn cevap olarak gönderdiği mailde Fatih Hoca'ya teşekkür ederken “Eşim ve Frei için geçmiş olsun dilekleriniz için size teşekkür ederim. İsviçre olarak size de maçta başarılar diliyoruz' sözcüklerini kullandı.

KUHN: TÜRKİYE BİZDEN İYİ

İsviçre Teknik Direktörü Kobi Kuhn, bugün karşılaşacakları Türk Milli Takımı'nın teknik, taktik ve kondisyon olarak kendilerinden iyi bir takım olduğunu söyledi. Türkiye'nin dünya sıralamasında 12.-13. sırada bulunduğuna dikkati Çeken Kuhn, “Biz, onlardan çok uzaktayız. Her durumda Türk takımının bizden iyi bir takım” dedi.

Kaynak: Yeni Şafak