BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.480,13
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Terim gözden çıkardı 3 kulüp peşine düştü

Galatasaray'ıda Fatih Terim'in gözden çıkardığı Maicon için üç kulüp sıraya girdi. Brezilyalı futbolcu ara transfer döneminde kesinlikle satılacak.

Abone ol

Hareketli bir ara transfer dönemi geçirmesi beklenen Galatasaray'da takımdan ilk ayrılacak ismin Maicon olma ihtimali çok yüksek. Brezilyalı savunma oyuncusuna ülkesinden ciddi teklifler gelmeye başladı. Brezilya Serie A takımlarından Atletico Mineiro ve İnternacional, savunmasını güçlendirmek için çözüm arıyor.

Özellikle, Atletico Mineiro kaptanı Leonardo Silva'nın futbolu bırakacak olması nedeniyle Maicon'un savunmaya liderlik yapacağı iddia edildi. Ocak ayında Brezilya ekibinin Galatasaray'a ciddi bir teklif yapması bekleniyor.

AL HİLAL TEKLİFE HAZIRLANIYOR
TRTSPOR'da yer alan habere göre; Maicon ile ilgilenen bir başka kulüp ise, Al Hilal. Suudi Arabistan ekibi sezon başında Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak istemiş ama son anda bu transfer gerçekleşmemişti.

5 MİLYON EURO
Kesenin ağzını açan Al Hilal yönetimi, ara transfer döneminde Galatasaray'a en az 5 milyon euroluk bir teklifle gelecek. Galatasaray'da Maicon'un satışına sıcak bakıyor.

SÖZLEŞMESİ 2021'DE BİTİYOR
Piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Brezilyalı futbolcunun 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Galatasaray formasıyla 14 maça çıkan Maicon, 1 gol attı.