BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98
HABER /  SPOR

Terim bu kez iddialı

Terim bugünkü Estonya maçından galibiyet bekliyor. Futbolcular da galibiyete kilitlenmiş durumda.

Abone ol

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Belçika ve Gana maçlarını karşılaştırarak takımın gelişiminin üst düzey olduğunu söyledi. Terim, "Belçika maçında çok basit hatalar yaptık. Bu tecrübesizliğin sonucu. Daha çok birlikte oynamaya ihtiyacımız var. İki maç arasında müthiş bir fark var. İstediğimiz seviyede değil ancak çok iyi bir gelişim ve gidişat sözkonusu'' dedi.

ÇOK ÖNEMSİYORUM
Tecrübeli hoca sözlerini şöyle tamamladı: "Kaybetmemeyi çabuk öğrendik ancak kazanmayı henüz öğrenemedik. Böyle maçları çok önemsiyorum. Özellikle Gana karşısında ortaya koyduğumuz oyun çok hoşuma gitti. Hasan o golleri ya da golü atsa sonuç rahatlıkla lehimize değişebilirdi. Bu kadar farklı denemelerimize rağmen oyun kurgusu ve mücadelemiz çok iyiydi."
Teknik direktör Fatih Terim, A Milli Takımımızın, Gana Milli Takımı karşısında sergilediği futbolu beğendiğini söyledi. Oyun kurgusu ve mücadelenin çok iyi olduğunu belirten Terim bugünkü Estonya maçından mutlak galibiyet bekliyor. Ay-yıldızlı futbolcular da galibiyete kilitlenmiş durumda.