BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Telefon kesildi eşinin acı haberini aldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi eşi ile telefon görüşmesinin aniden kesilmesi üzerine annesini aradı, ancak 'Yetiş oğlum Reyan ölüyor" sözü ile kahroldu.

Abone ol

Olay, Barbaros Mahallesi 621 sokak 6 numaralı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reyhan Arıdağ (24) isimli kadın, 2 bıçak darbesi sonrası yakınları tarafından Tarsus Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Reyhan Arıdağ kurtarılamadı. Hastane polisinin 155 Polis İmdat'a yaptığı ihbar üzerine polisler olayın işlendiği yer olan Barbaros mahallesindeki eve gitti. Evde yapılan inceleme sonunda Reyhan Arıdağ'ın öldürüldüğü bıçak bulundu.

Tarsus Devlet hastanesi morguna kaldırılan Reyhan Arıdağ'ın kalbinde ve göğüs altında 2 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi.

Olaydan sonra emniyette ifadesi alınan Reyhan Arıdağ'ın kocası O.A.'nın, olayın olduğu saatte eşiyle görüştüğü, telefon görüşmesinin birden kesildiği, bunun üzerine annesi H.A.'yı aradığı, annesinin ise "Yetiş oğlum Reyhan ölüyor" dediği öğrenildi. 5 aylık evli olan Reyhan Arıdağ'ın 3 aylık hamile olduğu iddia edildi.

Reyhan Arıdağ'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis cinayet zanlısını ya da zanlılarını yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.