BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'le ilgili hayranlarını üzecek iddia! Klipte...

Yeni albümünü heyecanla beklenen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bir kliple hayranlarının karşısına çıktı. Tatlıses'in klibiyle ilgili hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol

Uğradığı silahlı saldırı sonucu beyninde büyük hasar oluşan İbrahim Tatlıses'in hala şarkı söyleyecek duruma gelmediği için eski sesinden bir klip yayınladığı konuşuluyor.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 13 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğramış, uzun süren tedavi süreci boyunca müzikten uzak kalmıştı.

KLİP YENİ, SES ESKİ

Yeni albümünü heyecanla beklenen İbrahim Tatlıses saldırı öncesi söylediği "Vur Gitsin Beni" şarkısıyla hayranlarının karşısına çıktı.

HALA ŞARKI SÖYLEYECEK DURUMDA DEĞİL

Sanat camiasında 'İmparator' olarak lanse edilen İbrahim Tatlıses'in bu klibi büyük heyecan yaratırken, ortaya atılan bir iddia ünlü sanatçının hayranlarını üzdü. Uzun bir tedavi sürecinin ardından her seferinde "İyiyim" mesajı veren Tatlıses'in hala şarkı söyleyecek durumda olmadığı ve hayranlarının beklentilerini karşılamak için böyle bir klip yayınladığı öne sürüldü.

CİDDİ HASAR BIRAKTI

Vurulduğu zaman geçici bir süre hafıza kaybı yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz aylarda girdiği stüdyoda şarkı söylerken yine sıkıntı yaşadı. Ünlü türkücüye 2011'de isabet eden kurşun, beyinde ciddi bir hasar bıraktı.

ŞARKI SÖZLERİNİ AKLINDA TUTAMIYOR

İmparator, gündelik hayatında sıkıntı yaşamasa da şarkı sözlerini aklında tutamıyor. İbrahim Tatlıses, kurşunun beyinde yarattığı bir diğer hasar sonucu da 'müzik makamı'nı hafızasına oturtamadığı ve bu nedenle şarkı söyleyemediği öne sürüldü.