BIST 9.059
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşerona kadroda son durum Bekir Bozdağ planı açıkladı

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek son durum ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın açıklamasından sonra taşeron işçiler merakla kadro tarihi bekliyor. 30 Kasım 2017 taşeron işçi güncel haberler son durumuyla internethaber'de.

Abone ol

800 binden fazla taşeron işçinin kadro hayali gerçekleşiyor. Uzun zamandır beklenen taşeron işçilerle ilgili haber geldi. Taşeron işçiler ile ilgili Bekir Bozdağ bugün son açıklamayı yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bekir Bozdağ bugün yaptığı açıklamada taşeron işçilerle ilgili bilgi verdi. Bozdağ, "Kökünden çözülecek bir tasarıyı sevk edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu'nun gündemine konu gelecektir. Ardından Meclis'e sevk edilecek. Ocak ayı içinde taşeronu halletmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

TAŞERONA KADRO 2018'DE TAMAM

Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamaya bakınca taşerona kadro sorunun ocak ayında bittiğini görüyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün yaptığı açıklamada bir hafta içinde taşerona kadro sorunun Meclis'e geleceğini söylemişti.