BIST 9.452
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.498,25
GÜNCEL

Tarihi zirvede olay görüntü! Kim Jong-Un'un hareketi dünya gündemini sarstı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Güney Kore lideri Moon Jae-in arasındaki tarihi görüşmede yaşanan bir görüntü dünya gündemini salladı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un fotoğrafçıya yaptığı hareket bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu, binlerce yorum yağdı.

Tarihi Kore zirvesi tüm dünyada çok konuşulan ana gündem konularından biri olmaya devam ederken görüşme sırasında yaşanan bir olayın görüntüsü tüm dünyanın dikkatini çekti.Devlet liderlerinin eşleriyle buluşması sırasında, Kuzey Kore lideri Kim Jon-Un, Güney Kore liderine eşini tanıştıracağı anda yaşandı olay. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, karısını Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-In'e tanıtmaya hazırlanırken o sırada görüntü almaya çalışan fotoğrafçıyı elinin tersiyle itti.

Neye uğradığını şaşıran fotoğrafçı Kuzey Kore liderine bakıp bir anda geri çekildi. Yaşanan o anların görüntüsü bugünlerde dünya gündeminde çok konuşulan görüntülerden biri oldu. Geçtiğimiz günlerde Kuzey ve Güney Kore liderleri uzun yıllar sonra ilk kez bir araya gelerek tarihi bir adım atmışlardı.

Sitene Ekle