BIST 9.803
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,15
HABER /  SPOR

Taraftarlar taşlarla savaştı

Mersin'de taraftarlar trende taşlarla birbirine girdi: 3 yaralı

Abone ol

Mersin İdmanyurdu ile Tarsus İdmanyurdu taraftarları arasında tren istasyonunda meydana gelen ve taraftarların birbirine taşlarla saldırdığı kavgada 3 taraftar yaralandı. Çıkan olaylarda trendeki son vagonun bütün camları da kırıldı.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda Mersin İdmanyurdu ile Adanaspor arasında oynanan ve Adanaspor'un 3-2 galip geldiği maçın ardından, maçı izlemek için Adana'ya giden Mersinli taraftarlar trenle dönerken iddiaya göre, Tarsus tren istasyonunda aynı grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu taraftarlarının taşlı saldırısına uğradı.

Taşlı kavgaya Mersinli taraftarların da yanlarında bulundurdukları taşlarla karşılık vermeleri üzerine olaya polis ekipleri müdahale etti. Çıkan olaylarda, trende bulunan Mersin İdmanyurdu taraftarlarından Erdal Sazak (22), Gökhan Güzeller (24) ve Ali Özcan (20) çeşitli yerlerinde yaralandı. Çıkan olaylarda trenin en arkasında bulunan vagonların bütün camları kırıldı. Trenle Mersin'e getirilen 3 taraftar, 112 Acil Servis ekibi tarafından kaldırıldıkları Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.