BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,46
ALTIN 2.489,22
HABER /  MAGAZİN

Tamer Karadağlının aşk çıkmazı

Tamer Karadağlı'nın karısı ve sevgilisi ilk kez konuştu. Ortaya çıkan manzara filmleri aratmayan türden...

Abone ol

Kızını alıp Ankara’ya ailesinin yanına giden Arzu Balkan boşanma davası açtı. Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı iddia edilen Deniz Uğur 3 gündür sete gitmiyor...

Tamer Karadağlı’nın eşi Arzu Balkan şu sıralar Ankara’da ailesinin yanında... 8 aylık kızı Zeyno ile birlikte yaşadığı evi terkederek Ankara’ya giden Balkan, eşinin kendisini ilgilendirmediğini söyledi. “Konuşacağım çok şey var ama kızım çok küçük o yüzden konuşmuyorum. Tamer’in her zaman arkasında durmuştum. Ama yanılmışım. Bugüne kadar beni aldattığıyla ilgili çıkan haberler doğruymuş” diye konuştu. Boşanma ile ilgili avukatlarına talimat veren Arzu Balkan, evliliğini devam ettirmek için çok uğraştığını da belirtti.

“Çocuğumun kardeşi olsun istiyorum”
Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Deniz Uğur ise, yaşanan olayları uzaktan izlemeyi tercih ediyor... 3 gündür başrol oynadığı ‘Baba Oluyorum’ isimli dizinin setine gitmeyen Deniz Uğur, kendisine en büyük desteği 3 yıl önce yaşama veda eden eşi İsmail Hakkı Sonat’ın ailesinin verdiğini söyledi.

Deniz Uğur'un kocası komşusu tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü. Eşini kaybettikten sonra adı ilk kez aşk dedikodusuna karışan Deniz Uğur, Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı iddialarının basına yansımasından sonra kendisini arayan kayınvalidesinin “Sen hiç bu olaylara canını sıkma, biz her zaman senin yanındayız. Hiç bir şeye üzülme, ben sonuna kadar senin arkandayım ve senin mutlu olmanı istiyorum” dediğini belirtti.

Ne var ne yok
Tamer Karadağlı ile ilişkisi hakkında, “Aşk var da diyemem, yok da diyemem” diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Deniz Uğur, evlilikle ilgili de samimi açıklamalar yaptı. 7 yaşında bir oğlu olan güzel sanatçı, “Eşimi kaybettikten sonra daha çok güçlendim. Katı kurallarım yok. Oğlumun kardeşleri olsun çok isterim. Kader tabii... Planlayarak, programlayarak yapacağımız şeyler değil” diye konuştu. //