BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Talat Bulut'un Şevval Sam videosu Yasak Elma'yı bitirir

FOX'un iddialı dizisi Yasak Elma'da Talat Bulut ile Şevval Sam birbirine girdi. Önce öpüşme krizi çıktı bugün de mum üflemeli olay göndermeler geldi.

Abone ol

FOX'un 'Yasak Elma' dizisi geçen yaz yaşanan taciz olayının ardından yeni sezonda kriz üstüne kriz yaşıyor. Talat Bulut, taciz olayına ilişkin açıklama yapan dizideki rol arkadaşı Şevval Sam'la davalık olmuştu. Yeni sezonun çekiminde Talat Bulut ile Şevval Sam arasındaki gerilim ortalığı karıştırdı. Set öpüşme krizi ile çalkalanıyor. Instagrama bugün düşen bir video ise ortalığı birbirine kattı.

"Gereksiz dilek"
Kavgada fitili ateşleyen Şevval Sam'ın doğum günündeki dileği oldu. Ünlü sanatçı, doğum günü pastasını mahkemelik olduğu başrol arkadaşı Talat Bulut'a gönderme yaptığı bir dilekle üfledi: “Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması dileğiyle” dedi.

Talat Bulut doğum günü haberleri ve Şevval Sam'ın dileğinin medyaya düşmesi üzerine bugün saat 10.00 gibi instagramına apar topar bir video koydu. Talat Bulut'un yüklediği videodaki Şevval Sam'a yönelik sözleri şöyle:

-Gerekli ve "gereksiz" varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş. Başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan sen zaten busundur. Değişmezsin gereksiz varlıksındır. -Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun içinde zeka gerekiyor, zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Bende bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın

Yasak Elma setinde Şevval Sam Talat Bulut kavgası bu kavga dizi bitirir

iyi geçmesinin diliyorum.'

MUM ÜFLEDİ : Talat Bulut doğrudan rol arkadaşını hedef aldığı açıklamalarının finaline de bir mum koydu. Sözlerini bitirdikten sonra "günümüz kutlu olsun' deyip mumu üfleyerek Şevval Sam'ın doğum gününe gönderme yaptı. İşte o video kaydı: