BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.432,07
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Suudi Yatırımcının Gözü Türkiye'de

Projebeyaz International ve Suudi yatırımcılar İstanbul'da bir araya geldi.

Abone ol

Mekke Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak istediklerini belirterek Projebeyaz International’a taleplerini aktardılar. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi.

MÜTEKABİLİYET YASASI İLE YATIRIM YAPMA OLANAKLARI ARTTI

Mekke Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden oluşan gayrimenkul yatırımcı grubu Projebeyaz International ile ikili görüşmelerde bulundu. İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edilen görüşmelerde, Ticaret Komitesi Başkanı Hasan Mohammed Arif Kansara’nın başkanlığındaki 17 kişilik ticari heyet gayrimenkul taleplerini Projebeyaz International’a iletti. Suudi yatırımcılar, Mütekabiliyet Yasası ile Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapma olanaklarının arttığını, yapılan görüşmelerde taleplerini net bir şekilde doğrudan aktarma fırsatı bulduklarını belirttiler.

GÖRÜŞMELERİN İKİNCİ AYAĞI MEKKE'DE OLACAK

Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yatırım taleplerini aktaran temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını ifade etti.

Suudi arabistan ile uzun zamandır sıcak temasta olduklarını belirten Murat Uzun, “Suudi Arabistan ile gelişen ticari ilişkilerimizin gayrimenkul yatırımlarına da etki edeceğini düşünüyoruz. İki dost ülke olmanın yanı sıra stratejik olarak da Türkiye’nin Suudi Arabistan’ın taleplerini karşıladığını görüyoruz. Talepler çok net bir şekilde ifade edildi. Projebeyaz International olarak bu talepleri doğru bir şekilde analiz edip, yatırımcılara en uygun projeyi sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Görüşmelerin ikinci ayağı Eylül ayında Mekke’de yapılacak.

ito