BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28

Survivor'da en bomba veda 25.04.2017 kim elendi?

Survivor'da en bomba veda 25.04.2017 kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elendi belli oldu. Ünlüler'den Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak önceki ada konseyinde SMS oylamasına çıkmıştı. Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre elenen isim olan Şahika Ercümen adaya veda etti.

Survivor'da en bomba veda 25.04.2017 kim elendi?

Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Şahika Ercümen, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

Survivor'da en bomba veda 25.04.2017 kim elendi?

Survivor 2017'ye veda eden Şahika Ercümen kimdir? Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu ve halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte... Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor. Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermekte...