BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  GÜNCEL

Survivor'da 21 Mart 2017'de kim elendi?

Survivor'da kim elendi, 21 Mart elemesinde adaya kim veda etti? Survivor SMS sonuçları; Şahika Ercümen, Pınar Saka, Çılgın Sedat ve Furkan Kızılay için çok önemliydi. Peki Survivor'dan kim elendi?

Abone ol

Survivor 2017'nin 21 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde yapılan konseyde en az SMS desteğini alarak elenen isim Çılgın Sedat oldu.

Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Şahika Ercümen, Çılgın Sedat, Pınar Saka ve Furkan Kızılay eleme adayları olarak belirlenmişti.

SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Çılgın Sedat, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

ADEM VE SABRİYE'NİN KAVGA GÖRÜNTÜLERİ

Survivor 2017'nin 21 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler adasında Sabriye ve Adem depremi yaşandı. Survivor 2017 başladığından bu yana aralarından su sızmayan Adem ve Sabriye bir anda gerildi.

Sabriye'nin sinirliyken söylediği "Sana hastayken bakanda kabahat" sözlerine karşılık Adem'in "Yazıklar olsun sana! Kızım ben sana geldiğim günden beri bakıyorum. Herkesi senin için karşıma aldım. Nankör!" cevabı Sabriye'yi çılgına çevirdi.

İki yakın arkadaş daha sonra uzun süreli bir tartışma yaşarken Ünlüler takımının diğer üyeleri de kendi aralarında olayı değerlendirdi.

ÜNLÜ İSİMLER OYUN ALANINDA TARTIŞMA YAŞADI

Adem-Sabriye kavgasının ardından da ödül oyununda Çılgın Sedat ve Serhat Akın arasında gerginlik yaşandı. İletişim ödülü oyunu oynandığı sırada kenarda sinirler gerildi. Sedat ve Serhat arasında yaşanan tartışma ekranlara böyle yansıdı.

21 MART 2017 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Gönüllüler takımı hem karnını doyurma şansı yakaladı hem de arkadaşlarından gelen mektupları okudu.

SURVİVOR'DA SERHAT AKIN ŞOKU!

Survivor'da Serhat Akın şoku yaşandı. Ada konseyi öncesi kendini iyi hissetmeyen ve rahatsızlandığı gözlenen Serhat Akın, Survivor sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.