BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,78
HABER /  MEDYA

Survivor sms sonuçları Ahmet Dursun şok etti

Survivor All Star Ahmet Dursun mide rahatsızlığından dolayı adaya veda etti. Ahmet Dursun Survivor sms sonuçlarınde sonuncu oldu. Ahmet Dursun dokunulmaz olmasaydı gidecekti.

Abone ol

Survivor All Star bu hafta oldukça heyecanlı ve şaşırtıcı geçti.Merve Oflaz'ın karşısına bir isim çıkarmak için sms oylamasın Serenay Aktaş birinci oldu. Ahmet Dursun'un dokunulmazlığı vardı fakat ani bir kararla rahatsızlığı yüzünden son hafta Ahmet Dursun adaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor All Star yayınlanan son bölümde Ahmet Dursun'un hastalığı geceye damga vurdu. Ahmet Dursun 'un Survivor adasından ayrılma gerekçesine gelecek olursak. Bunu Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı'nın beyanına göre Ahmet Dursun mide rahatsızlığı çekiyordu. Dün doktor kontrolüne giden Ahmet Dursun şoke eden bir rapor aldı.
ahmet-dursun-survivor-all-star-2015.jpgDoktor kontrolünde Ahmet Dursun'un midesinde sorun çıktı. Bunun için Ahmet Dursun'un düzenli bir şekilde beslenmesi ve belirli aralıklarla yemek yemesi gerekiyordu. Bu doktor raporu sebebiyle Ahmet Dursun 'un Survivor'dan ayrılması şart oldu. 

SURVIVOR AHMET DURSUN ADAYA BÖYLE VEDA ETTİ

SURVIVOR AHMET DURSUN ZATEN GİDECEKTİ

Survivor All Star dokunulmazlık ödülünde Merve Aydın ile Ahmet Dursun ikili oyunda mücadele etti. Merve Aydın resmen dokunulmazlığı Ahmet Dursun'a hediye etti. Çünkü Ahmet Dursun topun ucunda olan bir isimdi. Ada da kutuplaşmalar ve oyunlarda ki düşük performansı yüzünden Ahmet Dursun adadan gönderilmek istenen isimdi. Merve Aydın bunu bildiği için dokunulmazlığı Ahmet Dursun'a bıraktı. Ünlüler Takımı, Merve Oflaz'dan sonra adadan göndermek istedikleri ikinci isim Ahmet Dursun olacaktı. 

ekran-resmi-2015-03-19-13.48.22.pngAhmet Dursun Survivor All Star son bölümde sms oylamasının sonuçlarına bakılacak olursa Ahmet Dursun'un dokunulmazlığı olmasaydı ve Serenay Aktaş şayet Merve Oflaz'ın karşısına Ahmet Dursun çıkarmış olsaydı adadan bu hafta veda edecek isim Ahmet Dursun olacaktı. Çünkü sms oylamasın bu hafta Ahmet Dursun sonuncu oldu.

SURVIVOR SMS OYLAMA SONUÇLARI

1) Serenay Aktaş

2) Anıl Tetik

3) Merve Aydın

4) Hakan Hatipoğlu

5) Merve Oflaz

6) Doğukan Manço

7) Pascal Nouma

8) Berna Canbeldek

9) Almeda Abazi

10) Ahmet Dursun