BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi All Star'da büyük olay

Survivor All Star 'da bu akşam saat 20.00'da kim elendi belli olacak. Survivor 2015 adasında kim elendi diye beklerken Berna Canbeldek ve Doğukan Manço kavgası çıktı.

Abone ol

Survivor 2015 All Star son ada konseyinde Berna ve Merve Oflaz yazılmıştı bu akşam saat 20.00'da kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Survivor eleme öncesinde son bölümde Berna Canbeldek ve Doğukan Manço kavgasıyla sallandı. Berna Canbeldek küfürlerle Doğukan Manço 'nun üzerine yürüdü.

SURVİVOR ALL STAR BU HAFTA KİM ELENDİ?
survivor-all-star-kim-elendi-.20150414092650.jpg
Survivor All Star ünlüler takımında bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak ada konseyinde bir kişi elenecek. Berna Canbeldek ve Merve Oflaz elenmek üzere yazılan isimler olmuştu.

Survivor ada konseyinde bu akşam Acun Ilıcalı SMS birincisini açıklayacak. Survivor SMS birincisi geçen haftaki gibi Serenay olursa Anıl Tetik 'in adını verebilir. Şayet Anıl Tetik birinci olursa o da Hakan Hatipoğlu ismini çıkartabilir. İkiye bölünen ünlüler adasında hangi taraftan birinci çıkarsa o taraf daha şanslı olacak.

SURVİVOR 13 NİSAN 2015 BÖLÜMÜNDEKİ BERNA VE DOĞUKAN KAVGASI

Survivor izleyicileri kim elendi diye beklerken ünlüler adasındaki Doğukan ve Berna Canbeldek kavgası herşeyin önüne geçti. Berna Canbeldek ile sorunlarını çözmek için konuşmaya niyet eden Doğukan Manço gecenin sonunda inanılmaz bir kavganın içinde buldu kendini.

BERNA KÜFÜRLERLE DOĞUKAN'IN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ
berna-ve-doğukan-kavgasi-survivor-2015.20150414092504.jpgGece yarısı diğer yarışmacılar uyurken patlak veren kavga adayı ayağa kaldırdı. Uykudan kalkan diğer yarışmacılar Doğukan 'ın üstüne yürüyen Berna Canbeldek'i son anda ayırdı. Doğukan Manço ise yediği küfürler ve üzerine yürünmesiyle şoke oldu.
survivor-2015-doğukan.jpgDoğukan Manço da karşılık vermek isteyince Hakan araya girdi ve onu yakaladı. Doğukan Manço 'yu güçlükle durduran Hakan onu olay yerinden uzaklaştırdı.

SURVİVOR ÖZLEM 'E NE OLDU?
Survivor ünlüler takımı birbirine girerken gönüllüler takımında ise gecenin olayı Özlem 'in uyku sersemliği ile geçirdiği kaza oldu. İşte o anlar;


SURVİVOR 13 NİSAN 2015 ÖDÜL OYUNU
Survivor All Star son bölümde ödül oyunu kapışması vardı. Gönüllüler ödül oyununu kazandı. Kahvaltı ödülünü kaybeden ünlüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.