BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03
HABER /  MEDYA

Survivor finale kim çıktı? Kıbrıs şoku!

Survivor All Star Kıbrıs finalini kazanan kim oldu? Survivor son bölümde Turabi bileti kaptı. Hilmicem , Merve ve Begüm SMS oylama sonuçlarına kaldı.

Abone ol

Survivor'da Kıbrıs finali için yapılan oyunlarda Turabi ile Hilmicem karşı karşıya geldi. Büyük mücadele sonrası Turabi, Kıbrıs'taki elemelere doğrudan katılma hakkı kazanırken, finale kalan üç isim için Kıbrıs'taki canlı yayında SMS oylaması yapılacak.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİSTİ KİM OLDU? - İKİNCİ İSİM AÇIKLANDI TIKLAYIN
Survivor All Star'da Kuzey Kıbrıs'ta yapılacak elemeler için dört finalist karşı karşıya geldi. Dominik'teki son oyunda tüm yarışmacılara bireysel oyunlarda olduğu gibi 8 hak verildi. Oyunlarda ilk elenen isim Begüm oldu. Begüm, oyun sonrası gözyaşlarına boğuldu.



Survivor All Star'ın büyük final karşılaşması öncesi oyunlardan elenen ikinci isim ise Merve Aydın oldu. Merve, bir önceki oyunda Turabi'ye karşı bilerek oyun kaybetmekle suçladığı Hilmicem ile karşı karşıya geldi. Oyunun son bölümünde Merve Aydın, bir kaç kez üst üste hata yapınca, oyunun galibi böylelikle Hilmicem oldu. Merve, oyun sonrası büyük üzüntü yaşadı.

TURABİ VE HİLMİCEM KARŞI KARŞIYA

Oyunlarda karşı karşıya gelen Hilmicem'in tek hakkı kalırken Turabi ise iyi bir performansla 3 hakta kalmayı başandı. Oyun sonunda kazanan isim ise Turabi oldu. Böylelikle Turabi, Kıbrıs'taki finalin doğrudan finalisti olmaya hak kazandı.

BUNDAN SONRA SURVİVOR’DA NE OLACAK?

Finale çıkan 4 yarışmacı bu son oyunda kozlarını paylaşacak ve kazanan isim Kıbrıs’ta son iki kişinin kalacağı finale gitmeye hak kazanacak. Yarışmayı kazanamayan 3 isim ise Kıbrıs’taki finalde canlı yayında sms oylamasına çıkacak ve birinci olan isim son finale kalacak. Böylece son oylamaya kalacak 2 yarışmacı belli olacak ve halk oylamasıyla Survivor All Star’ın şampiyonu belli olacak.

Acun Ilıcalı, programda bundan sonra neler yaşanacağını anlattı. İşte o sözler; 

Yeni bölüm fragmanı;