BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  GÜNCEL

Survivor araba ödülünü kim kazandı? Arabanın modeli ne?

Survivor 2017'nin yayınlanan son bölümünde araba ödülü oyunu vardı. Peki ilk etapta araba ödülü oyununu kim kazandı? Bu akşam ikinci ödül oyunu oynanırken arabanın modeli de ortaya çıktı? Bakın Acun hangi arabayı veriyor?

Abone ol

Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı, Acun Ilıcalı'nın "Survivor ve Türk televizyon tarihinde bir ilk" dediği otomobil ödülü için karşı karşıya geldi. Sabriye'nin gözyaşları içinde, "İlk arabam olacak" dediği oyununun ilk tur kazananı ünlüler takımı oldu.

Acun Ilıcalı, otomobil ödülü oyununun kural değişikliğiyle oynanacağını açıkladı. Böylece yeni kurala göre ilk turu son bölümde oynanan oyun 10'da bitti. Bu akşam ikinci turu oynanacak ve yine 10'da bitecek yarış sonrası otomobili kazananlar belli olacak. Peki gönüllüler ve ünlüler araba ödülü oyununda berabere kalırsa ne olacak? Bu durumda 5 sayılık final turu oynanacak.

Acun Ilıcalı'nın verdiği arabanın modeli ne? : Geçen yıl Survivor adasında yine araba ödülü vardı. Ancak Acun Ilıcalı o zaman sadece bir kişiye araba vermişti. Yarışmada finale kalan Serkay ile Nagihan Karadere olmuştu. Arabayı alan da Nagihan'dı. Bu sene Acun Ilıcalı 1 değil tam 6 araba birden veriyor. Bunun için takım olarak kazanmak gerekiyor. Kazanan takımdaki herkesin böylece bir arabası olacak. Peki Acun Ilıcalı hangi model araba veriyor fiyatı ne kadar? 

Acun Ilıcalı geçen yıl Nagihan Karadere'ye Fiat marka sıfır kilometre fullback araba vermişti. Bu sene ise araba Kia markasından geldi. Kia Sportage marka 4X4 araçların 'en boş' olanının fiyatı 87.900 lira. Kia Sportage modelleri içindeki donanıma göre farklı fiyatlara satılıyor. Fiyat 227 bin liraya kadar çıkıyor.

İlhan Mansız - Serhat Akın kavgası
Son bölümde ayrıca İlhan Mansız ile Serhat Akın arasındaki tartışma damga vurdu. Serhat'ın oyun sırasında "hızlı ol" diye seslenmesine sinirlenen İlhan "ne bağırıyorsun" diye tepki verdi. Bunun üzerine sözlü atışan ikili birbirinin üzerine yürüdü.