BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  MEDYA

Survivor All Starda kim elendi?

Survivor All Star 'da ilk kim elendi Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor'da Duygu yazılmıştı karşısına Hilmicem çıktı. İşte All Star'da kim elendi sorusunun yanıtı.

Abone ol

2015 Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı herkes için hiç beklenmedik oldu.  Survivor 'da Turabi birinci çıkınca Duygu 'nun karşısına elenmek üzere Hilmicem 'in adını verdi. Duygu Çetinkaya ile Hilmicem arasında en düşük SMS oyunu alan isim Survivor All Star 'dan elendi.
survivor-all-starda-kim-elendi-.jpg
SMS oylaması sonucu Survivor All Star 'da gönüllüler takımından en çok oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 'da SMS birincisi olan kişi Turabi oldu. Turabi ise Duygu 'nun karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Turabi müthiş bir strateji yaparak Duygu'yu elebileyecek ismi şu sözlerle açıkladı : "Söyleyeceğim isim ilk baştan belliydi. Normal şartlarda Duygu'nun karşısına Begüm'ü koyacaktım. Ancak arkadaşım Duygu çıkarsa benim adımı söyle dedi. İstemeyerek o arkadaşımın ismini söyleyeceğim kendim isteyerek değil" dedi. 

DUYGU'NUN KARŞISINA HİLMİCEM ÇIKTI

survivorda-kim-elendi-hilmicem-ve-duygu.jpg
Turabi , gönüllüler takımından 'Duygu'nun karşısına çıkmak' isteyen ismi açıkladı. Turabi 'arkadaşımın istediği ölüm gibi bir şey' diyerek bu kişinin Hilmicem olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı ismi duyunca 'şoktayım, çok enterasan bir başlangıç hiç beklemiyordum' diyerek tepki verdi. Duygu ise 'Hilmicem bana ne kadar bozulmuş ya...' diyerek tepki verdi. Hilmicem ise 'Daha önceki Survivor'da yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum. Ya sen gideceksin ya ben. Sen gidersen ben huzurlu yatacağım' dedi.

SURVIVOR TURABİ'NİN EN BÜYÜK KORKUSU (TIKLA-GÖR)

SURVİVOR'DAN İLK KİM ELENDİ?
Survivor All Star'da Duygu ile Hilmicem arasında SMS oylamasında en düşük oyu alan isim elendi. Acun Ilıcalı sonuçları açıkladı. Buna göre Survivor 'da elenen isim Duygu oldu. Hilmicem daha yüksek oy aldığı için kalırken Duygu Survivor All Star'da elendi.

SURVİVOR ALL STAR 'DA KİM ELENDİ?



SURVİVOR DUYGU İLE SEDA KAVGASI
Survivor 'da adı elenmek üzere yazılan Duygu ödül oyunu sırasında Seda ile 'diskalifiye' ile bitebilecek büyük bir kavgaya girdi. Duygu ve Seda bir anda kafa kafaya geldiler. Acun Ilıcalı hemen devreye girdi ve Hasan ayır onları diye seslendi. Duygu ile Seda eğer ayrılmasalardı sonuç diskalifiye olabilirdi. İşte Seda ve Duygu kavgası;


FULYA : SENİ DÖVERİM DUYGU
Duygu ödül oyunu sırasında iyice kendini kaybeden rakip takım ile de kavga etmeye kalktı. Bu kez Fulya'dan sert bir karşılık aldı. Ünlüler takımına lafla sataşan Duygu aldığı karşılıkla aniden geri vites yaptı. Turabi ise Duygu 'nun bu kavga girişimi için 'utandım' yorumunu yaptı.



SURVİVOR ÜNLÜLER AÇ KALDI
Survivor 'da ünlüler takımı üçüncü kez 'yiyecek ödülü' oyununu kaybetti. Hayli aç olan ünlüler adaya büyük bir hayal kırıklığı ile döndüler. Ödül olarak verilen mercimeği alan gönüllülerin ise keyfi yerindeydi.