BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da Begüm şoku!

Survivor All Star'da bu hafta gönüllülerden bir kişi eleme için ilk aday oldu. İşte Survivor All Star'da dün akşam yaşananlar;

Abone ol

Survivor All Star'da eleme heyacanı başladı. Bir haftalık zorlu mücadelenin ardından konsey bir kez daha kuruldu ve oylama yapıldı. Samimiyetsizlikle suçlanan Begüm, adadan gidecek oylamada ilk aday oldu. 

Survivor All Star'da yine renkli dakikalar yaşandı. Eleme gecesinde Acun, 2010 yılındaki bir olayı izleyicilerle paylaştı.

2010 yılında yapılan Survivor yarşmasında, üç erkek yarışmacının doğum günü olmasına rağmen İhsan'ın Merve'yi adada yanlız başına bıraktığını söyleyen Acun, kararın kendisi de dahil izleyenleri şoke ettiğini söyledi.

7. BÖLÜM İÇİN AÇIKLAMA

Bu arada Acun, 7. bölüm için bazı izleyicilerin çok ince bir detayı kendilerine gönderdiklerini bu yüzden de açıklama yapma ihtiyacı doğduğunu söyledi. Oyunlarda, bazı aksaklıkların yaşandığını ve o bölümlerde yarışmacı durdurarak, değerlendirme yapıp oyunu yeniden başlattıklarını anlatan Acun, kesilen bölümleri montajladıklarını söyledi.

Seranay ve Nadya'nın su taşıma oyununda benzer bir sorunun yaşandığını; bu nedenle bazı bölümlerin montajlandığını ifade eden Acun, oyunla ilgili olarak bazı izleyicilerin kendilerine mail attığını söyledi. Montajsız bölümün internette yayınlandığını, izlenebileceğini ifade eden Acun, yarışmada herşeyin şeffaf olduğunu söyledi.

İşte montajsız yayınlanan o bölüm;



OYLAMA TAMAMLANDI

Gönüllülerden elenecek yarışmacının belirlenebilmesi için katılımcılar oylarını kullandı. Adada özellikle Begüm'e tepki yağdı. Oyunlarda birlikte mücadele etmelerine rağmen Begüm'ün samimiyetine inanmadıklarını belirten bazı yarışmacılar, ortak bir kararla Begüm'ün ismini yazacaklarını açıkladılar.

survivor-eleme.jpg

İŞTE YARIŞMACILARIN ALDIKLARI OYLAR

Seda 1, Taner 1, Özlem 1, Begüm 5

BEGÜM: BUNU HAKETMEDİM

Oylamada sonunda, en yüksek oyu alarak yapılacak elemenin ilk adayı olan Begüm ise bu sonucu hak etmediğini söyledi. İşte Begüm'ün sözleri;

"İsmimim çıkmasını bekliyordum, ama bunu hak etmiyorum. Saygı duyuyorum bu konuda. Herkesin bir planı var benim de bir planım var. Oyunlarda elimden geleni yapmayı istiyorum. Benim bir karakterim var, geliştirdiğim. Kendimi bozamam bunun için. Survivor olmak için geldik, ama öncelikle insan olmamız gerekiyor. "