BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28
HABER /  MEDYA

Survivor 2014'teki en komik anlar İZLE

Survivor 2014'te şampiyon Turabi oldu, Acun Ilıcalı final gecesinde yarışmanın en komik anlarını da ekrana getirdi.

Abone ol
Survivor 2014'ün şampiyonu Turabi olurken, final gecesinde Acun Ilıcalı izleyicilere yarışmanın en komik anlarından oluşan bir video izletti. 

Star TV ekranlarında yayınlanan Survivor 2014 final gecesiyle sona erdi, ünlüler gönüllüler yarışmasının en eğlenceli dakikaları da dün akşam ekrana bir vtr ile geldi.

Kuzey Kıbrıs'tan canlı yayınlanan final gecesinde yarışmayı kazanan Turabi olurken, 500 bin liralık büyük ödülü da almaya hak kazandı.

İŞTE SURVİVOR'DAKİ EN KOMİK ANLAR;

TURABİ KİMDİR?

TURABİ Çamkıran 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

SURVİVOR 2014'TEKİ EN ZORLU ANLAR


TURABİ'NİN HAYATI

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.

2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

Survivor'da 17 Haziran'da Büyük Final öncesi son Bireysel Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Yarışmacılar havuz üzerinde dönen tekerlek üzerinde dengede kalmaya çalıştılar .6 Yarışmacıdan Gökhan ile Yiğit 6 oyun kazanarak finale kaldılar. Finalde Gökhan Yiğit'i 5-3 yenerek Dokunulmazlık ödülünü kazandı.