BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Suriyeli dilenci ölümden böyle döndü

Beyoğlu’nda dilencilik yaptığı caddede karşıdan karşıya geçmek isteyen Suriyeli küçük kız, yoldan geçen ticari bir taksinin çarpması sonucu ...

Abone ol

Beyoğlu’nda dilencilik yaptığı caddede karşıdan karşıya geçmek isteyen Suriyeli küçük kız, yoldan geçen ticari bir taksinin çarpması sonucu az daha canından oluyordu.
Olay, Beyoğlu ilçesinde geçtiğimiz 18 Mayıs Salı günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yol üzerinde dilencilik yapan üç Suriyeli kız yolun karşısına geçmek istedi. Kızlardan ikisi karşıya geçmeyi başarırken hemen ardından gelen küçük kız ticari bir taksinin çarpması sonucu metrelerce yerde sürüklendi. Küçük kızın yardımına ilk önce arkadaşları daha sonra çevredeki vatandaşlar koştu. Küçük kız kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.
Öte yandan, yaşanan trafik kazası ve ardından yaşananlar çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, ticari taksi yeşil ışıkta geçiyor. Bu sırada iki kız koşarak karşıya geçerken arkada kalan diğer kız bir anda kendisine çarpan otomobilin etkisiyle yerde sürüklenmeye başlıyor. Küçük kız kendi imkanlarıyla ayağa kalkarken sekerek yürümeye başlıyor. Bu sırada küçük kızın arkadaşları ve çevredekiler küçük kızın başına toplanıyor.

KAZANIN ARDINDAN DİLENMEYE DEVAM
Tüm bu yaşanan kazaya rağmen Suriyeli dilenci çocuklar kazanın olduğu yerde dilenmeye devam ediyor. Hatta bazı çocuklar canlarını hiçe sayarak para almak için hareket halindeki araçların peşinden koşuyor. Çevredekiler ise ise yaşananlardan rahatsız. Vatandaşlar, “Son zamanlarda bu Suriyeli dilenciler iyice arttı. Trafiği tehlikeye sokuyorlar. Kazaya neden oluyorlar. Çocukların hayatı da tehlikede" diyerek duruma dikkat çekmeye çalıştılar.
(İHA)