BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.400,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sultangazi’de şampiyon Cumhuriyet Lisesi

Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen voleybol turnuvasının şampiyonu Sultangazi Cumhuriyet Lisesi oldu.

Abone ol

Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Erdinç İlker Işıkçı Kurumlararası Voleybol Turnuvası’nın finalinde İlçe Emniyet’le karşılaşan Cumhuriyet Lisesi kupayı müzesine götürdü.

İvat Turhan İlköğretim Okulu Müdürü Nuray Turna Işıkçı’nın vefat eden oğlu Erdinç İlker Işıkçı adına düzenlenen kurumlararası turnuva tamamlandı. 32 takımın katıldığı kıran kırana geçen turnuvanın finali, Habibler Anadolu Meslek Lisesi Spor Salonu’nda yapıldı.

Final müsabakasını Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan ve bazı okulların müdürleri ile çok sayıda vatandaş izledi. Heyecan içinde geçen karşılaşmayı kazanan Cumhuriyet Lisesi Takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

İkinciliği İlçe Emniyet’in kazandığı turnuvada Dostluk İlköğretim Okulu üçüncü, İvat Turhan İlköğretim Okulu ise dördüncü oldu.

ÇOK GÜZEL MAÇLAR OLDU

Şampiyon Cumhuriyet Lisesi’nin kupasını Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya verdi. Turnuvanın ikincisi olan İlçe Emniyet’in kupasını ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay verdi. Başkan Altunay yaptığı kısa konuşmada, “Bir kaza sonucu kaybettiğimiz Erdinç İlker Işıkçı adına düzenlenen turnuvada çok güzel maçlar oldu. Kurumlararası kaynaşmalar yaşandı. Yeni turnuvalarda buluşmayı ümit ediyorum ve organizasyonda emeği geçen bütün ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvada 3. olan takımın kupasını Sultangazi Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, 4. olan takımın kupasını da Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan verdi.

BAŞKAN ALTUNAY’A PLAKET

İvat Turhan İlköğretim Okulu Müdürü Nuray Turna Işıkçı da yaptığı konuşmada, kaybettiği oğlunun adına düzenlenen turnuvaya katkılarından dolayı Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve diğer ilgililere teşekkür etti. Nuray Turna Işıkçı, turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Salih Cesur’a da kupa verdi.