BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,28
HABER /  GÜNCEL

Şu şoförün yaptığına bakar mısın?

Öyle şeyler anlattı ki herkesi kandırmayı başardı. Oscar'a aday gösterilecek kadar iyi oynadı ama son anda yakayı ele verdi.

Abone ol

Şoför olarak çalıştığı içki firmasına ait kamyonu soydu, "gasp edildim" dedi. İnandırıcı olsun diye de kendisini bacaklarından vurdurttu. Yalancı şoförün oyunu jandarma ekiplerinin incelemesiyle ortaya çıktı.

Dağıtım yaptığı içki dolu kamyonu soydu.

Soygun daha inandırıcı olsun diye, 15 bin liraya adam tutup kendini bacaklarından vurdurttu.

Olaydan bir ay önce hayat sigortası yaptırdı.

Denizli'de yaşanan hırsızlık olayı bu kadarı da olmaz dedirtti.

Denizli'de bir içki dağıtım firmasında şoför olarak çalışan S.Y'nin gasp yalanı jandarma ekiplerinin incelemesiyle ortaya çıktı.

Ormanlık alanda içki dolu aracının gasp edildiğini söyleyen şoför, araçtaki 5 bin 200 şişe içkinin çalındığını, soyguncuların kendisini bacaklarından vurduğunu söylemişti.

Yalancı şoförün oyunu ise jandarmanın incelemesiyle ortaya çıktı.

Ekipler, içkilerin çalındığı araca 5 bin 200 şişe içki yüklemek istedi. Ancak yarısını bile sığdıramadı.

S.Y.'nin özel hayatı da incelemeye alındı. Genç adamın her gün bir başka mekanda eğlendiği ve sevgilisine ev tuttuğunu belirlendi.

Telefon kayıtlarını da inceleyen ekipler gerçeği ortaya çıkardı. Olaya karıştıkları belirlenen H.E. ve Y.Ç. isimli kişiler olayı itiraf etti.

S.Y. ile iki arkadaşının ormanlık alana giderek aracın içini boşalttığı, 15 bin TL verdiği kişilerce kendini bacaklarından vurdurttuğu belirlendi.

Gasp olayına karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. S.Y'nin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

CNNTÜRK