BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Söz'ün Selim'i Burak Çelik kimdir eski sevgilisine bakın çok tanıdık

Star Tv'de yayınlanan Söz dizisine Selim karakteri katıldı. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Selim'a hayat veren Burak Çelik kimdir aslen nereli kaç yaşında? Burak Çelik'in özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Söz'e dün akşam yeni oyuncu katıldı. Söz dizisine katılan ve bir anda aranmaya başlayan Burak Çelik'e gelin yakından bakalım.

Söz 27.bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Söz'de genç oyuncusu Burak Çelik'i "Selim" rolü ile izleyeceğiz. Söz yeni bölümde ‘Selim’ ile gizemli bir görevin içine giren 'Eylem'in yolları kesişecek. Peki, genç oyuncu Burak Çelik kimdir?

BURAK ÇELİK KİMDİR NERELİ? Burak Çelik hem yakışıklılığıyla hem de oyuncu performansıyla öne çıkan isimlerden biri. Genç yaşında olmasına rağmen binlerce kişi tarafından bilinen ve takip edilen Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 yılında İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi. Yakışıklı oyuncu Ataberk Oral’ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci olur. Burak Çelik’in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çeker. Modellik yapan başarılı oyuncu Hakan Akkaya’nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı. Sanatçı Hande Yener’in ”Hasta” adlı klibinde rol alır. Ayrıca Hande Yener’in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterir. 

KARAGÜL'DE OYNADI İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi ile edinmiştir. Daha sonra Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Hayat Sevince Güzel dizisinde başrol oynamıştır. Dizide Algı Eke, Öykü Çelik, Ekin Mert Daymaz ile birlikte rol almış ve "Barış" rolünü oynamıştır.

ÖYKÜ ÇELİK İLE AŞK YAŞIYORDU

Burak Çelik bir dönem Öykü Çelik ile aşk yaşıyordu. 2016 yılında başlayan aşkları geçtiğimiz dönemde noktalanmıştı. Şu an hayatında kimse olmayan Burak Çelik'in instagram hesabında binlerce takipçisi bulunuyor. Hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan Burak Çelik sık sık fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor.