BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
HABER /  GÜNCEL

Sözlünün intikamı! Penisini kesti

İnanılmaz olay Van'da yaşandı. Kendisini terk eden sözlüsünü arkadaşları ile kaçırıp penisini kesti

Abone ol

VAN'da yaşayan 19 yaşındaki Büşra D., kendisini terk eden sözlüsü 23 yaşındaki V.Y'yi kaçırıp arkadaşları ile birlikte cinsel organını kesti.

İşkence yapılan ve cinsel organı kesilen V.Y., İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilirken; gözaltına alınan genç kız, 2 kişiyle birlikte tutuklandı.

Olay, 4 gün önce Van'ın Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde meydana geldi. V.Y., Büşra D.'den ayrılıp evlenmekten vazgeçtiğini söyledi. İddiaya göre, bunun üzerine Büşra D, erkek akrabası 22 yaşındaki D.D. ve onun erkek arkadaşları B.S., M.Ö. ile Ü.K. tarafından V.Y., Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde kaçırıldı. Zorla S.D.'nin kullandığı 65 ED 551 plakalı minibüse bindirilen V.Y., buradan da Van'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Erçek Dağı eteklerindeki Kevenli Köyü yakınlarına götürülerek minibüste önce işkence edildi. Ardından da cinsel organı kesildikten sonra minibüsten atıldı. Kesilen cinsel organ parçası da çevredeki tarlaya savruldu.

YARALI GENÇ İSTANBUL'A SEVKEDİLDİ

Kanlar içerisinde kalan V.Y., köylüler tarafından bulundu. Kaldırıldığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan V.Y., buradan da İstanbul'a sevk edildi.

Olayın polise bildirilmesi üzerine de geniş çaplı soruşturma başlatıldı. V.Y'nin ifadesinin ardından polis Seyit Fehim Arvasi Mahallesi ile çevresinde çalışma yapıp, mobese kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

KAÇIRANLAR TESBİT EDİLDİ

Yapılan incelemelerin ardından kaçırılma olayının genç kız Büşra D. ile akrabası olan Deniz D. ve onun erkek arkadaşları olan B.S., M.Ö. ile Ü.K. tarafından yapıldığını belirledi. Bunun üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran polis, M.Ö.'yü bir lunaparkta, Ü.K. ve B.S. ile genç kızın akrabası olan D.D. ve sürücü S.D'yi de şehir merkezinde yakalayarak gözaltına aldı. Büşra D. de kent merkezinde yakalandı.

YAŞI KÜÇÜK 3 KİŞİ BIRAKILDI

Yapılan sorgunu ardından mahkemeye sevk edilen M.Ö, Ü.K. ve B.S. 18 yaşından küçük oldukları için çıkarıldıkları mahkemece serbes bırakılırken; Büşra D., akrabası Deniz D. ve sürücü S.D. ise tutuklandı.

V.Y.'nin kesildikten sonra suçunu itraf eden kişiler tarafından tarlaya atıldığı belirtilen cinsel organ ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

SİİRT'TE PENİS KESME VAKASI! BU KEZ KURBAN
60 YAŞINDA... DİĞER SAYFADA[PAGE]MÜHENDİSİN PENİSİNİ VE KULAKLARINI KESTİLER

Siirt'te inşaat mühendisi 60 yaşındaki Selahattin K., dün kente 15 kilometre uzaklıkta Eruh yolunda penisi ve kulağı kesilmiş olarak bulundu.

Ak Parti li Mervan Gül'ün Siirt Belediye Başkanı olduğu dönemde Siirt Belediyesi'nde altyapı çalışmalarında görev alan inşaat mühendisi Selahattin K.'yı dün akşam kaçıran kişi ya da kişiler penisini ve kulaklarını kestikten sonra Eruh Yolu'na bıraktı. Selahattin K, cep telefonuyla Jandarmanın 156 telefonunu arayan Selahattin K. kaçırıldığını ve kendisini yaralayan kişilerin Eruh yolunun Botan Vadisi'ne bıraktıklarını söyledi.

PENİS VE KULAK PARÇALARIYLA BULUNDU

Söylenen yere giden jandarma Selahattin K.'yı yaralı buldu. Kesilen penis ve kulak parçalarıyla birlikte ambulansla hastaneye kaldırılan Selahattin K., ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyat sonrası kesilen penisi ile kulak parçaları başarılı bir operasyonla yeniden dikildi.

Evli, 2 çocuk babası Selahattin K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayın faillerinin kimliklerinin saptanması ve yakalanmaları için çalışma başlatıldı.