BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,08

Soyadı ile bütünleşen insan Turabi!

Soyadı ile bütünleşen insan Turabi!

Turabi'nin hayatımızda gani gani yer işgal etme başarısını 5 maddede toplayalım.

Soyadı ile bütünleşen insan Turabi!

Sevgili izleyenler, yurt genelinde haberlere en çok konu olan kişi malum. Birinci olmak zor. Ama ‘ikinci en popüler’ olmak da ciddi bir başarı. Bunu da dikkat etmişsinizdir başaran kişi Turabi arkadaşımız. Buyrun kendisinin hayatımızda gani gani yer işgal etme başarısını 5 maddede toplayalım.

Soyadı ile bütünleşen insan Turabi!

1- SOYADI MANİDAR
Adamın soyadı adamın kendisini mükemmelen yansıtıyor. Öngörülü bir aile reisleri varmış, gitmiş Çamkıran soyadını çekmiş. Torunu da ortama bir çam ağacını ferah ferah kırabilecek tosunlukta bir zat. Halkımız ne kadar manda kasa olursa olsun güçlüyü seviyor, güçlüden yana prensip olarak saf tutuyor. Adam yanındakilerle eşit değilmiş, milleti eziyormuş falan hiç sorun değil.

Soyadı ile bütünleşen insan Turabi!

2- AĞZI VAR KONUŞUYOR
Kendisi bir aforizma insanı. Vecizeleri internetin ‘galeri’ açığını neredeyse tek başına kapatacak. Daha önce dansçılığını yaptığı Demet Akalın, Turabi’nin yarışmada afili konuşmak için gitmeden 50 tane atasözü ezberlediğini söyledi daha yeni. Misal neyi ezberlemiş? Şunu: “Kahve gibi kahpeler vardır yaptıkları kırk yıl unutulmaz.” İnsanın vaktini verimli kullanması, kendini geliştirmesi kadar güzel şey yok. Gerçekten bravo, pes doğrusu.

Soyadı ile bütünleşen insan Turabi!

3- BEĞENMEYEN SANDIĞA GİTSİN
Milli değerlerimize son derece bağlı bir kişi. Misal ‘milli irade’ tam onluk bir olay. Adama “Ağzını topla” anlamında “Kamyon arkası yazıları gibi konuşuyorsun” diyorlar, “Beni o kamyonların arkasını yazan halk şampiyon yaptı” diyor. Buradan hareketle rahat rahat iddia ediyoruz: Bu beyin tişörtündeki ‘T’, Turabi’nin olduğu kadar Türkiye’nin de ‘T’si. Dikkatli bakın siz de göreceksiniz.