BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Son Dakika Haberleri

GÜNCEL Süleyman Hilmi Tunahan'ın kızı tesettüre riayet etmemiş yorumları kızdırdı Süleymancılar cemaatinin rahmetli lideri Arif Ahmet Denizolgun'un da yeğeni olan eski AK Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Süleyman Hilmi Tunahan'ın kızı olan babaannesi ile fotoğrafına gelen tesettür eleştirilere yanıt...
POLİTİKA 22 cumhurbaşkanlığı anket sonuçları paylaşıldı 3 ismin Erdoğan karşısında aldığı oy oranları Metropoll araştırma şirketi 1 Eylül 2022 ile Mayıs 2023 arasında yaptığı 22 cumhurbaşkanlığı anket sonuçlarını paylaştı. Bu araştırmaların ortalamalarına göre Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 16.8 puan, Ekrem İmamoğlu 8.6 puan önde...
GÜNCEL Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel'den yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklama: Bunu bir zafer olarak görmüyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına ilişkin konuştu. Özel "Biz bunu bir zafer olarak görmüyoruz. Evet, bir başarıdır, önemli bir başarıdır ama zafer değildir, görevdir. Görev, önümüzdeki ilk...
MEDYA Fehmi Koru, AK Parti'ye yakın yazarların aksine iddialı konuştu değişim olacak mı? Fehmi Koru, seçim yenilgisinin ardından AK Parti'de değişim olacağı beklentisine katılmadı. Yönetim kademelerinde değişim yaşanmayacağını yazan Koru, iddiasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dayandırdı.
POLİTİKA AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Rolex saati için "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" açıklaması yaptı.
EKONOMİ Haftanın kazandıran yatırım aracı belli oldu! Altın, Dolar, Borsa... Yatırımcı haftanın kazandıran yatırım aracını merak ediyor. Güvenli liman altın yine şaşırtmadı. Başlayan yükseliş hız kesmeden sürdü. Dövizde de durum değişmedi.
GÜNCEL Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Türk bayrağı ve İstiklal Marşı açıklaması Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Meclis açılışında İstiklal Marşı'nın okunduğunu Türk bayrağının ise bulunması gereken yerde olduğunu açıkladı.
MEDYA Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı küçük bir şok yaşadım Fahiş fiyatlar nedeniyle kafe, restoran ve lokantalara boykot kampanyasına destek çıkan gazeteci Kübra Par, iki gün önce Bakırköy sahilde gittiği bir kebapçıda nasıl kazıklandığını yazdı.
POLİTİKA CHP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beraberindeki parti yöneticileri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.