BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  GÜNCEL

Son dakika deprem haberi Denizli'de orta büyüklükte sarsıntı

DENİZLİ'den gelen son dakika haberine göre Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi, sürekli artçı sarsıntılar oluyor.

Abone ol

Denizli deprem fırtınasına tutuldu. Saat 09.34'te 5,5 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından sarsıntılar sürüyor. İzmir ve Antalya'da da hissedilen depremin merkez üssü Acıpayam ilçesi olarak belirlendi. Gelen son dakika haberlere göre depremde 15 ev yıkıldı, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Deprem fırtınası
5.5 büyüklüğündeki depremin ardından Denizli'de saat 9.38'de 4.8, saat 09.41'de 
4.5, saat 09.51'de 4.2 büyüklüğünde 3 büyük deprem daha meydana geldi. Bu depremleri artçılar takip etti ve 1 saat içinde 28 artçı deprem kaydedildi. 

Acıpayam ilçesinde deprem sonrasında eğitime bugün ara verildi. 

Yeniköy mahallesinde 15 ev yıkıldı

Depremin merkez üssü olan 150 haneli, 230 kişinin yaşadığı Yeniköy Mahallesi'nin muhtarı Mehmet Biçer, 15 evin yıkıldığını söyledi. Biçer, bazı evlerin duvarlarının yıkıldığını, bazılarında ise çatlaklar olduğunu belirtti. Biçer, eve girmemeleri konusunda, vatandaşları uyardıklarını söyledi.

Belediye Başkanı'ndan son dakika açıklama
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan sarsıntı sonrasında duruma ilişkin bilgi verdi. Şevkan, "Can kaybı ve yaralımız yok. Bir köyle ahşap bazı evlerin hasar gördüğü belirtiliyor. Binaların özellikle çatı katlarında çatlamaların olduğu bacaların sarsıntıyla düşmesinden korkuyoruz. Onun tedbirini alıyoruz" dedi.

İki binada hasar var
Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığını belirtti. Vali köylerde bazı evlerin yıkıldığını bildirdi. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Denizli'de 5.5 büyüklüğündeki deprem 15 evi yıktı işte ilk görüntüler
Foto Galeri Denizli'de 5.5 büyüklüğündeki deprem 15 evi yıktı işte ilk görüntüler Galeriye Gözat