BIST 11.190
DOLAR 42,57
EURO 49,61
ALTIN 5.723,49

Sokaklarda çırılçıplak dolaştı

Sokaklarda çırılçıplak dolaştı

Fransız fotoğraf sanatçısı erica simone, ‘nue york’ adını verdiği fotoğraf projesi için new york sokaklarında çıplak dolaşıyor.

Sokaklarda çırılçıplak dolaştı - Resim: 1

Fransız fotoğraf sanatçısı Erica Simone, ‘Nue York’ adını verdiği fotoğraf projesi için New York sokaklarında çıplak dolaşıyor.

Sokaklarda çırılçıplak dolaştı - Resim: 2

25 yaşındaki sanatçı, çıplak bir şekilde gazete alırken, metroda kitap okurken ya da kar kürerken görüntülendiği fotoğrafların, çıplaklığın doğal ve normal bir durum olduğunu göstermek için çekildiğini anlatıyor.

Sokaklarda çırılçıplak dolaştı - Resim: 3

20 kareden oluşan sergide başka insanların da fotoğraflarını kullanmak istediğini anlatan Simone, "İnsanları razı etmek zor. Tutuklanacaklarını düşünüyorlar. Oysa benim başıma böyle bir şey gelmedi" diyor.

Sokaklarda çırılçıplak dolaştı - Resim: 4

Gönüllü bulamayınca kendisi modellik yapmaya karar veren Simone, bu projenin moda dünyasına da bir eleştiri olduğunu söylüyor: