BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında öldürüldü

Aksaray'da Azeri uyruklu bir kadın, sevgilisi tarafından sokak ortasında bıçaklandı.

Abone ol

Aksaray'da Azeri uyruklu bir kadın, tartıştığı sevgilisi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti işleyen şahıs ise kaçmak istediği sırada vatandaşlar tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında, Çakırağa Mahallesi Manastırlı Rıfat Sokak üzerinde meydana gelen olayda, E.S., Azerbaycan uyruklu sevgilisi Tamaşa İsmailova ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine sinirlerine hakim olamayan E.S, cebinden çıkardığı bıçağı sevgilisini art arda saplamaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan İsmailova, ani bir hareketle E.S.'nin elinden kurtulmayı başardı. Bir kaç adım ilerleyen İsmailova'yı yakalayan sevgilisi, bıçak darbelerini sürdürdü. Aldığı 10 bıçak darbesi sonucunda kanlar içinde kalan talihsiz kadın, ağır yaralı halde yol kenarındaki bir dükkana sığındı. Yere yığılan Tamaşa İsmailova için olay yerine ambulans çağırıldı.


Bu sırada E.S., cebinden çıkarttığı silahı vatandaşlara doğrultarak kaçmak istedi. E.S'nin dalgınlığından yararlanan bir grup vatandaş, gencin üzerine çullandı. Yaşanan kısa boğuşmanın ardından E.S., vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandı. Polise teslim edilen E.S. karakola götürülürken, ihbarın üzerinden yaklaşık yarım saat geçmesine rağmen ambulans gelmedi. Bu sırada talihsiz kadın hayatını kaybetti.


Görgü şahitleri, "Adam, kadını kolundan tutmuştu. Bağırıyordu. Tartıştılar. Adam bıçağını çekip kadına defalarca sapladı. Kadın kaçmaya çalıştı. Adam yakaladı ve bir kaç defa daha sapladı. Kadın kurtulup bir dükkana sığındı. Adam, elindeki tabancayla çevredekileri korkutmaya çalıştı fakat üzerine çullanıp yakaladılar. Ambulans geç geldi" diye konuştu.