BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,72
ALTIN 2.486,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sokak ortasında eski eşini öldürdü ardından kendi kafasına sıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 2 sene önce boşandığı eski eşini başından vurarak öldüren ve daha sonra aynı tabancayla kendi kafasına sıkan şahıs da 9 saat sonra hayatını kaybetti.

Abone ol

Olay, dün saat 20.00 de Turgutalp Mahallesi Mimar Sinan bulvarı üzerindeki dolmuş durağında meydana geldi. Kahraman Çetinkaya(41), İnegöl Devlet Hastanesinde görevli temizlik personeli olan eski eşi Fadime Cuma'yı (40) işe giderken gördü. Çetinkaya, eski eşi ile tartışmaya başladı. Öfkelenen Çetinkaya, belindeki tabancayla eski eşinin başına ateş etti. Ardından ise kendi başına ateş etti.

Olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralılar Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Fadime Cuma, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yoğun bakım ünitesine alınan Kahraman Çetinkaya, olaydan 9 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cuma ve Çetinkaya'nın cenazeleri savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gülşen'in ezan videosu çıktı! Gülşen'i asıl yakan bu 'edepsizliği' oldu deniyor eşi ve oğluyla...
Foto Galeri Gülşen'in ezan videosu çıktı! Gülşen'i asıl yakan bu 'edepsizliği' oldu deniyor eşi ve oğluyla... Galeriye Gözat