BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Şofben kurbanı Gülben’in arkadaşları yasta

Bursa’da bacalı doğalgaz şofbeninden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 9. sınıf öğrencisi Gülben Şeker’in ölümü, sınıf arkadaşları...

Abone ol

Bursa’da bacalı doğalgaz şofbeninden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 9. sınıf öğrencisi Gülben Şeker’in ölümü, sınıf arkadaşlarını hüzne boğdu. Arkadaşları, lise öğrencisi Gülben’in oturduğu sıraya karanfiller bıraktı.
Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak’taki evde meydana gelen olayda, Fatime Madenci (46), Çetin Mete (47) ile Gülben Şeker (14), İpeksu Şeker (7) ve Metehan Mete (4) hayatını kaybetti. Madenci ile kızları Gülben ve İpeksu’nun cenazeleri, toprağa verilmek üzere Adana’ya gönderilirken, Gülben Şeker’in Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ndeki sınıf arkadaşları ölüm haberini aldıktan sonra üzüldü. 9. sınıf öğrencisi Gülben Şeker’in ölümü, öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarını hüzne boğdu. Sınıf arkadaşları, olayı duyduklarında şok olduklarını ve büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

SIRASINA KARANFİL BIRAKTILAR
Sınıf arkadaşları Gülben Şeker’in sırasını ise karanfillerle donattı. Gülben’in fotoğrafını sırasına bırakan arkadaşları, onu asla unutamayacaklarını söyledi. Okulun açıldığı günlerde Şeker’le çok samimi olduğunu belirten Gülçin Gümen, Gülben’in her derdini kendisine anlattığını belirterek, "Başta çok yakın arkadaştık, sıra arkadaşımdı. Haberi bugün bir arkadaşımdan aldım. En başta çok yakın arkadaşımdı, ilk onunla tanıştım. O her şeyini bana anlatırdı. Çok yakın arkadaşımdı. En son perşembe günü okula geldi. Cuma ve pazartesi günü okula gelmedi zaten. Duyunca şok oldum" dedi.
(İHA)