BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,09

Size süper bir önerim var!

Teknik 3 adımdan oluşuyor ve her adım sadece bir dakika... Yani toplamda 3 dakikada sorunlarınızı çözebileceksiniz :)

Hep üstünüze üstünüze gelir ya bazen hayat... Mutlaka size de olmuştur, mutlaka "off, bütün aksilikler üst üste gelir" demişsinizdir.

Bazen, herşey bitti gibi görünür, yolun sonuna gelinmiştir sanki, dibe vurmuşsunuzdur, çıkarınız yoktur, sanki herkes mutlu, bir siz dertliymişsiniz gibi gelir, olur...

Hepimize olur...

"Suçlu" olmadığımızı anlatmaya çalıştığımız zamanlar olur, ilgi beklediğimiz zamanlar olur, işler iyi gitmez, paraya ihtiyacımız olur, sevgilimiz terk eder, bir omuza ihtiyacımız olur...

Bulamayınca aradıklarımızı, "an"'a küseriz, bir mutsuzluk çöreklenir kalbimizin orta yerine, bir sitem hayata, bir kavga başlar aramızda yaşamla...

"Ölsem de kurtulsam" diye içimizden yaşam karşıtı cümleler geçer durur ya hani, sanki canımızın azıcık yanmasına katlanabilecekmişiz gibi.

Bütün sorunların çözümü için size süper bir önerim var :)

John Harricharan'ın sorunlar üzerinde çok etkili çalışması "güç duruşu."

Yazarın aynı isimli kitabını okumanızı öneririm, John Harricharan kitabında sorunlar karşısında "güç duruşu"nun nasıl yapılması gerektiğini açıkça anlatıyor.

Bu teknik, şimdiye kadar yapılagelmiş tekniklerin en etkilisi olarak görülüyor, ben de öneriyorum :)

Peki bu teknikte ne yapılıyor;

Teknik 3 adımdan oluşuyor ve her adım sadece bir dakika... Yani toplamda 3 dakikada sorunlarınızı çözebileceksiniz :)

1. Adım: Şimdi zihninizde kendiniz için bir yer tasarlayın. Burası daha önce kendinizi çok mutlu ve huzurlu hissettiğiniz bir yer olabilir.  Oraya daha önce gitmiş olmanız hiç önemli değil, birinci adımda yapılması gereken tek şey zihninizde her nereye gidiyorsanız orada kendinizi mutlu hissetmeniz. Bu herkes için farklı bir yer olabilir. Mesela ben ormanları, doğayı, bol yeşili çok severim. Kendimi bir ormanın içinde, yattığım yerden gökyüzüne bakarken hayal ediyorum. Yaprakların arasından görünen gökyüzüne bakarken huzur buluyorum. Siz de en çok keyif aldığınız bir mekanı kafanızda canlandırabilirsiniz. Önemli olan o huzuru hissedebilmeniz. Kapatın gözlerinizi, deneyin...İlk deneemde başaramayabilirsiniz, huzuru yakalayamayabilirsiniz, sakın vazgeçmeyin, defalarca deneyin, sonunda mutlaka huzuru yakalayacaksınız.

2.Adım: Huzur anını yakaladıktan sonra en büyük sorununuzun çözülmüş olduğunu düşünün, sadece bir dakika... Sadece bir dakika için bunu başarın lütfen. O çok büyük sorununuz çözüldü ve siz çok mutlusunuz. Dudak kenarınıza o müthiş gülümsemeyi yerleştirin. Ya da çok istediğiniz bir şeyi elde ettiğinizi düşünün. Nasıl olacağı sizin işiniz değil, siz sorununuzun çözüldüğünü, isteğinizin gerçekleştiğini düşünün sadece. Ve başardığınız için mutlu olun. Bütün hücrelerinizde yaşayın o zafer coşkusunu.

3.Adım: Ve şimdi bütün benliğinizle şükredin Allah'a... Bütün benliğinizle teşekkür edin içinizdeki o muhteşem güce... 

Tabi, bunu bir kere yapmak hayatınızda hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bunu alışkanlık haline getireceksiniz. Aramızda kalsın, bugün moralim çok bozuldu, hemen güç duruşu yaptm ve sihirli değnek bana dokundu :)

İnanın, başarabileceğinize gerçekten inandığınızda, isteklerinize kavuşacağınızı, zihninizde mutlu olduğunuz anı canlandırdığınızda istediğiniz her şey gerçek olacak. Bütün gün sorunlarınızı düşünüp, sonrasında sorunların önünüze yığılmasına şaşmayın.

Denemekle bir şey kaybetmeyeceksiniz, ama denemezseniz çok şey kaybedebilirsiniz....

Benden söylemesi...

Haydi isteklerinizi vizyonlayın... :)

Günün olumlaması: İstersem başarabilirim, buna gücüm yeter :)

Günün sözü: Durumu yaratan zihin aynı kaldığı sürece kişi bu durumun üstesinden gelemez.
-Albert Einstein-