BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.491,02
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 11.bölüm 2. fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Siyah Beyaz Aşk 11.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 25 Aralık 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Siyah Beyaz Aşk 11.bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Siyah Beyaz Aşk 11.yeni bölüm 2. fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de pazartesi günleri ilgiyle takip edilen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde nefesler tutulacak. Aslı ve Ferhat her ne kadar birbirlerinden kaçsa da daha fazla dayanamazlar. Peki Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak? 

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk'ta nefesler tutuldu. Aslı'nın neler yapacağı merakla takip edilirken Ferhat gittikçe aşkına tutunmaya başladı. Bir dağ evine giden Aslı ve Ferhat başbaşa kalında geçmişten konuşmaya başladı. Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişini öğrendikçe tüm acılarını anlamaya başladı. Ferhat'ın, Namık Emirhan'ın oğlu olduğunu öğrenen Aslı, yıllardır bir yalanın içinde yaşadığını öğrendi. Ferhat'ın babasının yasını hala tutması, Aslı'nın kalp kırıklıklarını ortaya çıkardı. Anne ve babasını kaybeden Aslı, Ferhat'ın karanlık yüzünü de yavaş yavaş aydınlatmaya başladı.

SİYAH BEYAZ AŞK 11.YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI