BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94
HABER /  SPOR

Sivassporu şoke eden cevap

Sivasspor Mehmet Yıldız için görüşmeleri sürdürüyor. Tek amaç iyi bir fiyata satıp, takıma gelir elde etmek. Ama beklenmedik bir cevap aldılar.

Abone ol

Golcü oyuncu için Galatasaray ile pazarlıkları sürdüren Sivasspor Yönetimi, Fenerbahçe’nin kapısını çalarak, “Mehmet’i siz de istiyor musunuz?” diye sordu, ancak olumsuz yanıt aldı

Fenerbahçe Kulübü’nün, Sivasspor’un kendisine önerdiği Mehmet Yıldız’ı geri çevirdiği öğrenildi.

REKABET YARATMAYA ÇALIŞIYORDU

Galatasaray’ın 3 milyon euro para ve üç oyuncu önerdiği Mehmet Yıldız için sarı-lacivertli yönetimin de fikrini almak isteyen Sivasspor Kulübü’nün, Başkan Aziz Yıldırım’ın kapısını çaldığı bildirildi.

Mehmet Yıldız’ı rekabet ortamı yaratarak daha iyi bir fiyata satmayı planlayan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, Yıldırım’a, “Galatasaray Mehmet’i ısrarla istiyor. Siz bu transfer için ne düşünüyorsunuz?” diye sorduğu kaydedildi.

KESİNLİKLE İLGİLENMİYORUZ

Aziz Yıldırım’ın, Mehmet Yıldız için Galatasaray’ın önerdiği fiyat ve oyuncu takaslarının kendilerini hiç ilgilendirmediğini bildirdiği, bu oyuncuyu transfer etmeyi kesinlikle düşünmediklerini söylediği öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi, Mehmet Yıldız konusunda Sivasspor’u geri çevirirken, Ankarasporlu Özer ve Bursasporlu Sercan konusundaki girişimlerin ise tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.