BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinemada şov var

Buz Devri nihayet vizyonda.Gösterime giren diğer filmlerde en az Buz Devri kadar İddialı.

Abone ol Bu hafta 'Aşka Sor' ve 'Buz Devri II'nin de aralarında bulunduğu beş yeni film gösterime girdi.

Robert Towne'un yönettiği 'Aşka Sor'da Colin Farrell, Salma Hayek ve Donald Sutherland rol alıyor.
 
Dram-romantik türündeki film, 20'nci yüzyılın Amerikan romancıları arasında saygın bir yere sahip olan John Fante'nin aynı isimli romanına dayanıyor.
 
Filmde ünlü bir romancı olmayı ve güzel bir sarışınla evlenmeyi hayal eden İtalyan göçmeni Arturo Bandini ile zengin bir Amerikalı ile evlenip kendinin sahip olamadığı olanakları çocuklarına sağlamayı isteyen Meksikalı garson kız Camilla'nın öyküsü anlatılıyor.
 
'Buz Devri II' de vizyonda
 
Carlos Saldanha'nın yönettiği 'Ice Age: The Meltdown'da Ray Romano, John Leguizamo ve Denis Leary üç kahramanı seslendiriyorlar.
 
Manny bir aile kurmak istemektedir fakat kimse uzun süredir başka bir mamut görmemiştir, dünya üzerinde son kalmış dişi mamut olan Ellie’yi bulana kadar kendini son kalan mamut sanar. Yalnız bir problemler vardır: İkisi de birbirine dayanamamaktadır.
 
Filmin Türkçe versiyonunda Sid'i Yekta Kopan, Diego'yu Haluk Bilginer ve Manny'yi de Ali Poyrazoğlu seslendiriyor. 
 
Josef Fares'ten 'Zozo'
 
Josef Fares'in yönettiği 'Zozo'da Imad Creidi, Antoinette Turk ve Elias Gergi rol alıyor.
 
Dram türündeki filmde Lübnan doğumlu yönetmen kendi hayatından esinlenerek, Beyrut'tan İsveç'e akrabalarının yanına giden bir çocuğun hikayesini beyazperdeye taşıyor.
 
Camilla Belle 'Telefondaki Yabancı'da
 
Simon West'in yönettiği 'Telefondaki Yabancı'da Camilla Belle, Tommy Flanagan ve Katie Cassidy rol alıyor. 
 
Korku-gerilim türündeki filmde lise öğrencisi Jill Johnson sıradan bir bebek bakıcılığı işi için bir evdedir.
 
Çocukları uyuttuktan sonra 'yabancı' bir sesin telefonla arayarak tedirgin edici bir şekilde defalarca 'çocukları kontrol etmesini' söyleyince, Jill paniğe kapılır.
 
'Vahşi Doğa' da vizyonda
 
Steve Williams'ın yönettiği filmde New York Hayvanat Bahçesi’nde yaşamını sürdüren Ryan adlı yavru aslan, yanlışlıkla Afrika’ya gönderilen bir gemiye bindirilir.
 
Onu kurtarmak için bir aslan, bir zürafa, bir anakonda yılanı, bir koala ayısı ve bir sincaptan oluşan beş kişilik ekip harekete geçer.
 
Hayvanat Bahçesinin rahat ortamına alışmış olan beşli,  New York’un da aslında ormandan farksız bir yer olduğunu keşfedecek, vahşi ortamla tanışacaklardır.