BIST 9.764
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.435,51
HABER /  SPOR

Sinan Enginden Sağlam destek

Lige havlu atan Beşiktaş’ta yönetim faturayı Ertuğrul Sağlam’a çıkardı. Ama Sinan Engin desteğiyle, Sağlam yola devam ediyor.

Abone ol

Beşiktaş'ın 1-0 kaybederek şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara aldığı OFTAŞ maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında “Mukavelemin bittiği Ocak 2010’a kadar görevdeyim” diyerek kendinden emin konuşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, başkan Yıldırım Demirören’den güvence aldığı ortaya çıktı. Maçın ardından eleştirilerin odağında olan Sağlam’a menajer Sinan Engin’in tam destek verdiği, Demirören’in de “Hocamıza güveniyoruz. Zaten 2010’a dek sözleşmesi var. Biz istikrardan yanayız” dediği öğrenildi.

Maç bitimi basın toplantısına çıkmadan önce Sinan Engin’le konuşan Sağlam’ın moral bulduğu ve görevde kalıp kalmayacağı ile ilgili sorulara bu nedenle çok rahat cevap verdiği öğrenildi.

YÖNETİM MUHALİF

Bu arada bazı yöneticilerin Sağlam’la görüşerek, teknik konularda eleştirilerde bulundukları öğrenildi. Sağlam’ın gitmesini isteyen yöneticiler Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Behçet Ümitlen “Hocam biz teknik işlere karışmayız ama Delgado kulübede varsa oynamalı. O girdi oyun canlandı. Ayrıca her ne kadar kötü olsa da Holosko çıkmazdı. Aylardır oynamayan M.Yozgatlı neden oynadı?” diye eleştiride bulundu.

TRANSFER SEYAHATİ

ÖTE yandan, Beşiktaş’ta teknik heyet, transfer çalışmaları için Avrupa’nın dört bir köşesine dağıldı. Menajer Sinan Engin Rusya’da L.Moskova’nın stoperi Spajiç’i, antrenör Mutlu Topçu da Çek Cumhuriyeti’nde S.Prag forması giyen Kadlec’i izlemeye gitti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da Fransa’ya gittiği, burada bazı temaslarda bulunacağı öğrenildi.