BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
MEDYA

Simge Tertemiz alay konusu oldu!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 2 Şubat Salı günü yayınlanan bölümünde Simge Tertemiz'in kombini ve konsepti dalga konusu oldu .

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 2 Şubat Salı günü yayınlanan bölümünde Gizem Özdilli, Simge Tertemiz kemerini alınca zor anlar yaşadığını itiraf etti.


Tuğçe Özbudak parti konsepti için Simge'yi çok siyah bulduğunu söyledi. Pelin Suade, Simge'yi kendisinin konseptini çalmasıyla suçladı ve kendi tarzına yakın bulduğunu söyleyince Simge önce sevindi sonra Pelin'in vurgularından şüphelendi.


Sevil Uyar'da Simge'yi beğenince Nil Karataş, Sevil'in kendisi dışında herkesi beğendiğini söyledi. Sevil onunla alakası olmadığını, beğendiği kombinleri söylediğini belirtti ve Simge'nin tarzını beğendiğini, Nil gibi karıştırmadığını söyledi. Nil "Sen kendi karışıklılığını görmüyorsun galiba" dedi ve bugün elenmesi durumunda Sevil'in çok mutlu olacağını belirtti.


Gizem Özdilli ise dağda eğlenceye gittiğinde kot tişörtle gittiğini söyledi ve bu konuda kendisini aydınlatmalarını istedi. Daha sonra Simge'nin kosepti ve kombini üzerine yarışmacılar arasında eğlenceli bir sohbet yapıldı.

Sitene Ekle