BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

SGK yarışması sonuçlandı

"Sigortalı Yaşamın Önemi" konulu resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, Valilikte düzenlenen törende altın ile ödüllendirildiler.

Abone ol

Bu yıl üçüncüsü kutlanmakta olan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ilköğretim 6. 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında, birinci olan Bahçeleriçi İlköğretim Okulu öğrencisi Ahsen Beyza Yıldırım tam altın, ikinci olan Plevne İlköğretim Okulu öğrencisi Lütfiye Eftelioğlu yarım altın, üçüncü olan Bahçeleriçi İlköğretim Okulu öğrencisi Özlem Erhan ise çeyrek altın, kompozisyon yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncülüğü Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri Sümeyra Seymen, Nurhan Saygısız ve Sedanur Bolat kazandılar.

Öğrencilere ödülleri Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından verilirken, yarışmada ödül kazanan öğrencilerin öğrenim gördükleri okulların müdürleri ve alan öğretmenlerine ise SGK tarafından teşekkür belgesi verildi.
Vali Halil İbrahim Daşöz, SGK'nın Amasya'daki çalışmaları hakkında SGK Amasya İl Müdürü Ömer Eker'den bilgiler alırken, Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur'un tek çatı altında toplanması ile oluşturulan SGK'nın 3 yıldır ciddi bir yapılanmaya imza attığını belirten SGK Amasya İl Müdürü Eker, Amasya'da yaşayan vatandaşların yüzde 94'ünün SGK imkânlarından yararlandığını dile getirdi.