BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22
HABER /  GÜNCEL

Sevişme sahnesi eklettiler

O dönemin ses getiren filmlerindendi. Bir sahnesi çok konuşuldu.

Abone ol

Başrollerini Marlon Brando'yla Maria Schneider'ın paylaştığı ve 1970'li yılların en çok ses getiren filmlerinden biri olan "Paris'te Son Tango"da Brando'yla Schneider'ın yüzükoyun yatarken seks yaptığı sahnenin "orjinal senaryoda olmadığı" ve bu sahneyi filme Marlon Brando'nun eklettiği ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin, film çekildiğinde 19 yaşında, şimdi ise 55 yaşında olan aktris Maria Schneider'la yaptığı röportajda, Schneider, söz konusu sahneden kendisinin haberi olmadığını ve bu sahnenin son anda filme eklendiğini söyledi.

Schneider, "Bana bu sahneyi çekimden hemen önce anlattılar, önce çok sinirlendim, o zaman şimdiki gibi haklarımı bilseydim avukatımı çağırır ve senaryoda olmayan bir sahneyi oynamazdım" dedi.

Schneider, söz konusu sahne çekilirken "gerçekten sevişmediklerini", ancak gözyaşlarının "gerçek olduğunu" belirterek, "Kendimi hem Marlon Brando, hem de yönetmen Bernardo Bertolucci tarafından aşağılanmış ve tecavüze uğramış hissettim, sonra özür bile dilemediler" dedi.