BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.426,54
HABER /  SPOR

Ses getiren kare! Gel de bunu bizim Türk topçulara yap

Wayne Rooney, 13 sezon formasını giydiği Manchester United'ın son lig maçını Old Trafford'un tribünlerinde izledi. Rooney'in üst aramasından geçerek stada girmesi tepki çekti. Büyük yankı uyandıran fotoğraf sonrası akıllara Türk futbolcuların kibirli tavrı geldi.

Abone ol

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından çıkışa geçen Manchester United ise Old Trafford Stadı'nda konuk ettiği Huddersfield Town'u Nemanja Matic ve Paul Pogba'nın (2) golleriyle 3-1 mağlup etti. Maçı takip edenler arasında ManU'nun efsane golcülerinden Wayne Rooney de vardı. 

''ÖZEL BİR KONUĞUMUZ VAR''
Kırmızı Şeytanlar’da attığı 253 golle kulübün gelmiş geçmiş en golcü ismi olan 33 yaşındaki oyuncu eski evine döndüğü anı Instagram hesabından yayınlarken, kulüp de "Bugün özel bir konuğumuz var" mesajını, "kral" etiketiyle paylaştı.

ÜST ARAMASINDAN GEÇTİ
Ancak yıldız futbolcu, 13 sezon boyunca alkışlar ve tezahüratlarla çimlerine çıktığı Old Trafford'a bu kez, her taraftar gibi üst aramasından geçerek girdi. Bu fotoğraf İngiliz basınında büyük yankı uyandırdı.


GEL DE BUNU BİZİM TOPÇULARA YAP
İngiltere'de tepki çeken fotoğrafı görünce akıllara Türkiye'de forma giyen futbolcular geldi. Ülkemizde kazandıkları paraların yanı sıra şan şöhret sahibi kibirli Türk futbolcular, acaba bu uygulama karşısında nasıl tepki verirdi.