BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  SPOR

Sergenin hocası takımı bıraktı

Etimesgut Şekerspor'da, teknik direktör Bahri Kaya görevinden istifa etti.

Abone ol

Yeni sezonda Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun gibi ünlü isimleri kadrosuna katan Lig B 1. Grup ekiplerinden Etimesgut Şekerspor'da, teknik direktör Bahri Kaya görevinden istifa etti.

Yeni sezona büyük hedeflerle ve umutlarla başladıklarını belirten Kaya, "Geride kalan 6 hafta içinde hedeflerimizde büyük sapmalar oldu. Çok önem verdiğimiz Fortis Türkiye Kupası'ndan elendik. Maddi ve manevi büyük kayıplar yaşadık. Son 3 haftada kaybettiğimiz 7 puan ise başka bir umutsuzluk olarak ortaya çıktı" diye konuştu.

Futbol olarak kendilerinden istenileni sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Bahri Kaya, teknik heyet ve yönetim arasında bir güven sorunu meydana geldiğini, bunun neticesinde de takımda bir kan değişikliğinin ve yeni bir bakış açısının daha faydalı olacağına karar verdiklerini kaydetti.

Kulüp basın sözcüsü Vehbi Dinçcan, yeşil-beyazlı ekibin, kulüpte aynı zamanda genel müdür olarak görev yapan Cüneyt Tanman'ın teknik sorumluluğunda ve altyapı sorumlusu Tamer Güney'in danışmanlığında yola devam edeceğini belirtti.