BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MAGAZİN

Seren ayrılık nedenini ilk kez açıkladı!

Musa Aytun’dan boşanacağını söyleyen Seren Serengil ayrılık nedenini ilk kez açıkladı.

Abone ol

Büyük bir aşkla evlendiği Musa Aytun'la boşanma aşamasında olan Seren Serengil şok açıklamalar yaptı.

Eşinin kumar borcunu ödemek için ünlü oyuncunun Nişantaşı'nda 400 bin dolarlık evini, 80 bin TL'lik cipini sattığı ve şahsi parası 350 bin dolarına da el koyduğu iddia edilmişti.

Bugüne kadar yaptığı açıklamalarında ayrılmayı düşündüğü Aytun'un kötü bir huyu olduğunu ancak bunu gizli tutacağını belirten Serengil suskunluğunu ilk kez bozdu.

Evlilik iplerini koparan Serengil şöyle konuştu: "Evmiş, arabaymış külliyen yalan. İleri derecede kumar alışkanlığı var. Bırakmak için söz vermişti o sözünü yerine getirmedi. Beraber aynı evde yaşamayacağımızı söyledim. Çünkü bana, aileme, kendisine zarar veren yapıda bir insanla evliliğimi sürdüremeyeceğim için ayrılma kararı aldım. 5 yıldır mutlu bir evliliğim vardı ama mutsuzluk da vardı. Hep tolere ettim ama artık yoruldum bitti."

İYİ Kİ ÇOCUK OLMADI!

Musa'nın bir kuru sevgisinden dolayı bunları çektiğini söyleyen Serengil sözlerini şöyle sürdürdü: "Bana dinimi değiştirmek konusunda ailesi de baskı yaptı. 'Çocuk Yahudi olmazsa olmaz' dediler. Ben hamileyken tansiyonumu çıkarttılar. Allah beni seviyor ki bu aileye çocuk doğurmadım. Benim ona yaptığım fedakarlıkları Türkiye'de bir kadın yapsın bileklerimi keserim. Ben Musa ile yola devam etmeyeceğim."