BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
HABER /  MEDYA

Şenocak Hoca'dan zehir sözler!

İFAM'dan İhsan Şenocak, bazı TV programları için öyle sözler etti ki sosyal medyayı karıştırdı.

Abone ol

İlim ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM) logolu yayınlanan bir video, sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. İhsan Şenocak hocaefendiye ait olan ve Cuma hutbesinde çekildiği iddia edilen sohbette bazı televizyon programları fuhuş yuvası olarak nitelendiriliyor. 

İhsan Şenocak Hocaefendi'ye ait hutbede İFAM'ın logosu yer alıyor. Merkezi Samsun'da bulunan İFAM, 4 yıllık bir eğitimle imam hatip yetiştiriyor.

HUTBEDE ŞENOCAK NE DİYOR?

İhsan Şenocak hutbesinde, televizyon programlarını anlatırken bazıları için de fuhuş yuvası nitelemesinde bulunuyor. İşte Şenocak'ın ifadeleriyle isim vermeden eleştirdiği o TV programları;

"Kardeşlerim şimdi diziler var. Yarışma programlar var. Siz de evde, çocuklarınızla belki kızlarınızla yarışma programı adı altındaki fuhuşa, zinaya, ahlaksızlığa çağıran o programları izliyorsunuz. Düşman gelse, evinizi yıksa hayvanınızı zehirlese bunun hesabını sorarsınız. Ama onlar adalara götürdükleri kızlarla, erkeklerle o gösterdikleri hayatla sizin kızınızı zehirliyor, oğlunuzu zehirliyor.

"AHLAKSIZLAR, BATU HAYDUTLARI..."

Evinizi yıkanları gidip mahkemeye şikayet ediyorsunuz da peki o yarışma programlarıyla, fuhuşu anlatan dizilerle yavrularınızın iman duvarlarını yıkan bu ahlaksızlarını, bu batı haydutlarını, bu eşkıyaları bu hınzırları neden gidip mahkemelere şikayet etmiyorsunuz neden! Bunlar neden..."