BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,46
ALTIN 2.490,54
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Tahir vuruldu

ATV ekranların yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 17.son bölüm ile nefesleri kesti. Mercan'ın babası Tahir'i vurdu. Peki şimdi ne olacak? Sen Anlat Karadeniz 18.son bölüm ardından Sen Anlat Karadeniz 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz 18.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 17.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Mercan'ın babası Tahir'i vurdu. O anlar yürekleri ağızlara getirdi. Sen Anlat Karadeniz 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önce Sen Anlat Karadeniz 17.son bölümde neler yaşanmış bakalım hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 18.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

SEN ANLAT KARADENİZ 17.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; "Evlendiğimize pişman olacaksın demiştim!" Tahir ile Nefes'in sevda türküsü, Mercan için yakılan ağıtlarla kesilir. Vedat'ın şeytani planının kurbanı olan Mercan, masumiyetinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödemektedir. Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedat'ın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahir'e nefretinde bulur. 

Canından çok sevdiği Nefes için kendini siper edip, ona deva olan Tahir ilk kez bu kadar dağılmıştır. Tüm Karadeniz'i susturan cesareti tek bir şeye söz geçiremez; vicdanına! Sevdiğine deva olma sırası Nefes'tedir. Tahir'in deli fırtınasını sadece Nefes'in şefkati ve inadı dindirecektir. Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan'ı, Nefes'e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemil'in, intikam için peşinde olduğudur. Tahir'in merhameti mi, Cemil'in intikam ateşiyle parlayan nefreti mi galip gelecektir?

SEN ANLAT KARADENİZ 18.YENİ BÖLÜM FRAGMANI; henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.