BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Mercan ölecek mi

ATV ekranların yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 16.son bölüm ile nefesleri kesti. Her Çarşamba izleyici karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz'de Tahir Nefes evliliğinden sonra Mercan kendini öldürecek mi? Sen Anlat Karadeniz 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 16.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Tahir ile Nefes'in evlenmesinin ardından aklını yitiren Mercan'ı Vedat ölüme sürükleyecek mi? Sen Anlat Karadeniz 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önce Sen Anlat Karadeniz 16.son bölümde neler yaşanmış bakalım hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 17.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

SEN ANLAT KARADENİZ 16.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

SEN ANLAT KARADENİZ 17.YENİ BÖLÜM FRAGMANI; henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.