BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  DÜNYA

’Şemsiyeli Sokak’ fırtına mağduru

Antalya’da kısa süre önce kurulan Şemsiyeli Sokak’taki şemsiyeler, fırtınada zarar gördü. <br/>Antalya’da, yaklaşık 4 ay önce tarihi Kaleiçi...

Abone ol

Antalya’da kısa süre önce kurulan Şemsiyeli Sokak’taki şemsiyeler, fırtınada zarar gördü.
Antalya’da, yaklaşık 4 ay önce tarihi Kaleiçi semti girişinde bir sokağın üzeri 600 şemsiye ile dekor edilerek düzenlendi. Kurban Bayramı’nda şiddetli fırtına nedeniyle 600 şemsiyenin 150’si zarar gördü. Sokak üzerinde bulunan işletmeciler zarar gören ve kötü görüntüye sebep olan şemsiyelerin yeniden düzenlenmesini istedi. İşletme sahiplerinden Selen Taşan, sokağın ilk düzenlendiğinde müşterilerin çok beğendiğini ve işlerinde bir artış olduğunu belirtti. Taşan, zarar gören şemsiyeler nedeniyle olumsuz tepki aldıklarını da ifade ederek şöyle konuştu: “Yeni yapıldığında burada çok hareketlenme oldu. Şu an zarar gördüğü için gelenlerin üzüldüğünü görüyoruz. İşletmede hareketlenme azaldı. Şemsiyelerin zarar görmesi bizi etkiledi. Bir an önce değişmesini, yenilenmesini istiyoruz.”
Sokak girişinde işletme sahibi olan Fatma İnci ise “Şemsiyelerimiz zarar gördü, yenileneceğini düşünüyoruz. Şemsiyeli sokağımız olduğundan beri işlerimiz arttı. Farklı müşteriler gelmeye başladı. Herkesin ilgisini çekti. Yenilenmesini istiyoruz” dedi.
(İHA)