BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şemdinli'de yine yandık: 2 şehit!

Şemdinli'deki çatışmalarda 2 asker şehit oldu, 25 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol
Şemdinli'de aralıksız sürdürülen operasyonlarda akşam saatlerinde 2 askerin şehit olduğu çatışmada 25 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi
 
Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Zorgeçit Köyü kırsalında gün boyu devam eden operasyonlarda 25 terörist etkisiz hale getirilirken 2 asker de şehit oldu.
 
Güvenlik güçlerinin Bağlar ve Zorgeçit kırsallarında yürüttüğü operasyonda sıcak temaslar sağlandı. Gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 25 terörist etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
1.20120912093754.jpg 
Alınan bilgiye göre dün Şemdinli ile Derecik beldesi arasında bulunan kırsallarda başlatılan operasyonlar bugün de gün boyu devam etti. Gün içerisinde Zorgeçit bölgesinde teröristlerle sıcak temas sağlandı, çıkan çatışmada 25'in üzerinde terörist etkisiz hale getirilirken 2 asker de şehit oldu.

ŞEHİT HABERİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hakan Balta'nın Anamur İlçesi'ne bağlı Malaklar Köyü'ndeki baba evine askeri yetkililer tarafından acı haber verildi.

Herhangi bir olaya karşı evin önünde sağlık ekipleri bekletilirken, baba Salim Balta ile anne Ayşe Balta'nın evinde derin bir sessizlik hakim oldu.

5 teröristin etkisiz hale getirildiği öne sürülen çatışmada şehit olan Balta ile 24 Haziranda Hakkari'nin Kavaklı bölgesinde PKK'lı teröristlerce güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atanur Bal'ın baba evi arasında sadece 2 kilometre mesafede olması dikkat çekerken, Anamur iki ay ara ile ikinci şehidini bağrına bastı.