BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,34
MAGAZİN

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yı kışlanın içinden almasına tepki yağdı! Askerlerin açıklaması şoke etti!

Gazeteci Cem Küçük'ün iddiasıyla ortaya çıkan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin askerlik yapan eski eşi Gökhan Çıra'yı diğer ailelerinin gözü kışlanın içerisinden dışarı çıkarma görüntüleri yayınlandı. Cem Küçük, Çıra'nın hiçbir eğitime katılmadığını ve bu görüntülere tepki gösteren ailelere askerlerin 'Bizi aşan durumlar var' dediğini söyledi. İddialar için Gökhan Çıra açıklama yaptı.

Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eski eşi Gökhan Çıra'yı askerlik yaptığı birlikten 4 araçtan oluşan konvoyla kışlanın içinden aldığı iddia edildi.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2021'de boşandığı eski eşi Gökhan Çıra ile barışmış hatta geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlilik teklifi almıştı. Ciğerci, son olarak eski eşi Gökhan Çıra'yı geçtiğimiz haftalarda askere uğurlaması ile magazin gündemine gelmişti.

İlişkileriyle sık sık gündem olan çift, bu kez gazeteci Cem Küçük'ün iddiasıyla gündeme geldi. Sosyal medya paylaşımında Küçük, "İki gün önce eşi tezkere alırken Selin Ciğerci birliğin içine dört arabayla girmiş. Kışlanın içine Range Rover, Maybach ve Bentley ile girmiş. Gökhan Çıra'yı alıp çıkmış. Diğer aileler dışarıda evlatlarını beklerken bu çiftin ayrıcalığı merak konusu olmuş" ifadelerine yer verdi.

Kışladan 4 lüks araç çıkıyor
Söz konusu olayın görüntülerini de paylaşan Küçük "Bu da videosu. Kışladan 4 lüks araba çıkıyor. 2. arabada Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra var" dedi.

Konuya köşe yazısında da değinen Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:
"Bir iki gündür bir grup vatandaşımızdan bazı şikâyetler aldım. Ankara Mamak Muharebe Birliği 2. Tabur 3. Bölük'te askerlik yapan Gökhan Çıra'nın kayırıldığıyla ilgiliydi bu şikâyetler. Malum Selin Ciğerci diye biri var. Kim olduğunu herkes biliyor. Instagram'da 4,5 milyon takipçisi var. Gökhan Çıra onun eşi...

Hiçbir eğitime de katılmadı
Neyse, birlikte 260 kişi varmış. Gelmeden birçok sağlık sıkıntısı var diye belge almış. Bot istirahati, eğitim ve spor istirahati almış. Hiçbir eğitime katılmamış.

 Esas meseleyi söyleyeyim. İki gün önce tezkere alırken Selin Ciğerci birliğin içine dört arabayla girmiş. Yani kışlanın içine Range Rover, Maybach, Bentley ve bir arabayla kışlanın içine girmiş ve Gökhan Çıra'yı alıp çıkmış. Diğer aileler dışarıda evlatlarını beklerken bu çiftin ayrıcalığı merak konusu olmuş. Hatta bende çıkış videoları da var.

Askerler 'Bizi aşan durumlar var' dedi
Aileler bazı askerlere sormuşlar ama onlar, "Bizi aşan durumlar var" demişler. Türk ordusu vatanımızın vazgeçilmezi. Ben askerlerimizin vatan için şehit olduklarına, olmayı göze aldıklarına şahidim. Sayın Hulûsi Akar ordumuza göz bebeği gibi bakıyor. Aynı şekilde Genelkurmay Başkanımız da... Hem yurt içinde hem de dünyanın dört bir yanında Mehmetçik ve komutanlarımız büyük özverilerle görev yapıyorlar.

 Bu tür şikâyetler eski Türkiye alışkanlıkları. Ve herkesi rahatsız eder. Kimse kimseden üstün değildir. Hele hele "peygamber ocağı" olan ordumuzda torpil asla olmaz. Kışlada her vatan evladı eşittir..."

Gökhan Çıra'dan açıklama geldi

O anların görüntüsü olduğu iddia edilen görüntüler Twitter'da yayılınca Gökhan Çıra'ya askeriyede ayrıcalık yapılıp yapılmadığı gündeme geldi. Selin Ciğerci konu hakkında sessizliğini korurken açıklama Gökhan Çıra'dan geldi.

Gökhan Çıra açıklamasında "'Kışlada her vatan evladı eşittir' düsturuyla üslerimin talimatları dışına çıkmadım. Hakkımda söylenenlerin aksine süreç başladıktan sonra nükseden hastalığım nedeniyle hastaneye sevk edildim ancak bu da sanıldığı kadar kolay olmadı. Hatta hasta halimle eğitim alanına götürülüp orada bekletildiğim dahi oldu.

Yemin töreni çok doğaldır ki herkes gibi benim de ailem geldi. Bazı özel statüdeki devrelerim gibi özel araçlarla değil benimle aynı durumdaki vatan evladı kardeşlerimle birlikte elimde bavulumla yürüyerek geldiğim tören alanına ailem de sivil araç giriş kapısından 2 araçla giriş yaptı" dedi.

Ailemle görüştürülmedim
Gökhan Çıra paylaşımında "Ben hiçbir surette ayrıcalıklı muamele görmedim ama görenler var mıydı diye sorarsanız eğer evet vardı. Mesela ben süreç boyunca ailemle hiç görüştürülmedim, komutan odasında eşimle dostumla oturup çay da içmedim" yorumunda bulundu.

Sitene Ekle
Etiketler