BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Selçuktan iddialı sözler

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, çok çarpıcı iddialarda bulundu!

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, çok iyi bir takım olduklarını belirterek, önümüzdeki sezon 12-13 puan farkla şampiyon olacaklarını iddia etti.

Selçuk Şahin, Fenerbahçe TV'de bu akşam yayınlananan "Kamp Günlüğü" programında, kamp çalışmaları ve şampiyonluk hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İpi farklı göğüsleriz

Şampiyonluk yolunda tek takımın arayı çok açıp gitmesinin heyecanı düşürdüğünü belirten tecrübeli futbolcu, "Belki 3-4 takımın zirveye oynaması daha iyi ama takımımızın kalitesi tüm takımlardan daha iyi. Anadolu kulüplerinin gelirlerinin artmasıyla son dönemdeki başarıları daha da artacaktır. Ligin kalitesi de yükselecektir. Bu sezon da en az 12-13 puan farkla şampiyon olacağımıza inanıyorum. Geçen sene de fark attık, bu sene daha farklı olacaktır. Bu sezon Zico'nun oyuncuları, oyuncuların da hocayı iyi tanıyor olması bizim başarımızı arttıracak." dedi.

Geniş kadromuz var

Fenerbahçe olarak geniş bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Selçuk Şahin, "Herkesin formda olması, sakatlık gibi dönemlerde takım oyununda istikrar sağlayacak. Ayrıca,
herkes kadronun genişliğini gördükçe daha çok çalışacak, forma alamadığı içinse üzülmeyecek. Formayı kapabilmek için daha mücadeleci, daha hırslı olacak. Dargınlık, kırgınlık değil, hırs ve ektsra motivasyonla bir forma savaşı yaşanacak. Çünkü herkes birbirinin kalitesini kabul ediyor, herkes takımda çok büyük bir rekabet yaşanacağını biliyor" şeklinde konuştu.